Real Madrid a primit inca o veste groaznica! Cel mai in forma jucator poate lipsi in El Clasico! Accidentare de ultim moment in echipa lui Zidane

Real Madrid a primit inca o veste groaznica! Cel mai in forma jucator poate lipsi in El Clasico! Accidentare de ultim moment in echipa lui Zidane

Real Madrid este lovita de accidentari inaintea meciului de foc cu Barcelona.

Conform emisiunii TV din Spania, "El Chiringuito", Benzema a suferit o accidentare la incheietura mainii drepte si nu va juca in meciul de sambata cu Espanyol.

Potrivit sursei citate, atacantul risca sa rateze si El Clasico. Ar fi o noua veste teribila pentru Zidane, dupa ce i-a pierdut pe Hazard si Marcelo pentru marele meci.

Marcelo a suferit o accidentare la gamba stanga si nu va fi disponibil pentru El Clasico. Eden Hazard s-a accidentat in partida de Champions League, contra lui PSG si jucatorul nu va mai evolua in 2019.

De asemenea, Gareth Bale este accidentat in acest moment si este asteptat sa revina chiar in El Clasico.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 22 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT