REVENIRE de senzatie la Real Madrid! A fost dat afara pe usa din dos, dar s-a transformat intr-un super jucator! Pe cine vrea PEREZ sa aduca inapoi sub comanda lui Zidane

REVENIRE de senzatie la Real Madrid! A fost dat afara pe usa din dos, dar s-a transformat intr-un super jucator! Pe cine vrea PEREZ sa aduca inapoi sub comanda lui Zidane

Un fotbalist va reveni la Real Madrid din vara viitoare.

Hakimi Achraf, fotbalist care apartine de Real Madrid, dar care evolueaza pentru Borussia Dortmund fiind imprumutat de madrlieni, va reni vara viitoare sub comanda lui Zinedine Zidane. Acesta a venit in 2006 la Academia celor de la Real Madrid. In 2017 a fost promovat de Zidane la echipa mare fiind a doua solutie pentru postul de fundas dreapta. 

A debutat pentru galactici in 2017, intr-un meci cu Sociedad, iar primul gol in tricoul madrilenilor l-a reusit intr-un meci cu Sevilla, doua luni mai tarziu. In 2018, cand Zidane a plecat de la echipa, Achraf nu a mai fost considerat o solutie pentru Real, astfel ca Perez a decis sa il imprumute la Dortmund, unde a devenit unul dintre cei mai buni jucatori. 

Potrivit Marca, Achraf va reveni in vara viitoare la Real Madrid si exista posibilitatea ca acesta sa prinda chiar postul de titular. Acesta a declarat acum 3 saptamani ca nu exclude o revenire la Real, ba chiar ar fi tentat sa se intoarca.

"Inapoi la Real? De ce nu, este casa mea. Acolo am crescut si bineinteles ca mi-ar pacea sa evoluez si la seniori", a spus Hakimi.

30 de milioane de euro este cota lui Achraf potrivit transfermarkt.comVIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT