BOMBA SECOLULUI: Sergio Ramos si Cristiano Ronaldo ar putea juca din nou impreuna, insa nu la Real Madrid! Ce COLOS din Europa e gata de o mutare ISTORICA

BOMBA SECOLULUI: Sergio Ramos si Cristiano Ronaldo ar putea juca din nou impreuna, insa nu la Real Madrid! Ce COLOS din Europa e gata de o mutare ISTORICA

Cristiano Ronaldo si Sergio Ramos ar putea juca din nou impreuna.

Jurnalistul Marc Guell de la Diario Gol a detonat o informatie soc care ar putea sa ii aduca din nou impreuna pe Cristiano Ronaldo si Sergio Ramos. Acesta remarca o serie de coincidente referitoare la ruptura dintre Sergio Ramos si Real Madrid, care s-a produs vara trecuta. Perez nu l-a lasat pe Ramos sa plece gratis pe un salariu de 33 de milioane de euro. O alta situatie care a dus la ruptura dintre Ramos si Perez a fost faptul ca fundasul madrilenilor s-a opus venirii lui Antonio Conte si a lui Jose Mourinho.

Sursa citata sustine ca Ramos vrea sa discute cu Perez pentru a plecat gratis de la galactici. Daca Real Madrid refuza acest lucru, Perez trebuie sa vina cu o oferta noua pentru Ramos, lucru putin probabil avand in vedere relatiile dintre cei doi.

PSG este una dintre echipele care ar vrea sa il transfere pe Ramos si i-au propus un salariu de 18 milioane de euro pe an. Seicii campioanei Frantei vor sa aduca si pe Cristiano Ronaldo alaturi de Sergio Ramos. Daca starul portughez nu va reusi sa castige Champions League cu Juventus, acesta ar putea sa plece de la campioana Italiei, iar relatia buna pe care o are cu Nasser Al Khelaifi, il poate face pe Ronaldo sa vina la PSG, mai ales ca Neymar este ca si plecat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT