Reacția lui Joan Laporta după declarațiile fratelui lui Lionel Messi: "Nu mă faceți să vorbesc despre el"

Lionel Messi fc barcelona Joan Laporta Matias Messi Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 16:50
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 17:08

Joan Laporta a reacționat la declarațiile făcute de fratele lui Lionel Messi despre clubul catalan. 

Matias Messi, fratele starului de la Paris Saint-Germain, a vorbit despre o posibilă întoarce a lui Lionel la FC Barcelona, dar a evidențiat că întâi trebuie făcută o „curățenie” la gruparea de pe Camp Nou.

"Lăsați-l pe Laporta să plece și lăsați-l pe Messi să stea. Catalanii sunt trădători. Mama i-a spus lui Lionel odată că va fi plătit ca Ronaldinho", au fost cuvintele lui Matias Messi, potrivit Marca.

La scurt timp după apariția declarațiilor, Matias Messi și-a cerut scuze pentru ceea ce a afirmat. "Îmi pare extrem de rău și îmi prezint scuzele tururor, în special fanilor", a transmis acesta prin intermediul unui mesaj pe rețelele socializare. 

Reacția lui Joan Laporta 
 

"Leo Messi este patrimoniul Barcelonei și suntem mândri de acest lucru. Este cel mai bun jucător din lume și din istorie. Nu mă faceți să vorbesc despre Messi, el aparține de PSG și nu vreau să comentez nimic despre jucătorii altor echipe. Relațiile cu Messi sunt corecte.

Nu dau importanță cuvintelor fratelui său. Și-a cerut scuze. Tot ce a spus este de înțeles, nu mă mai gândesc la asta. Acest lucru nu afectează relația cu Messi. Este trist cum s-a încheiat", a declarat președintele de la FC Barcelona.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!