Fratele lui Leo Messi a postat un comunicat după declarațiile incendiare făcute la adresa conducerii Barcelonei! Ce a transmis 

Matias Messi Leo Messi Fotbal extern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 13:21
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 13:24

Matias Messi a fost surprins având cuvinte dure la adresa conducerii catalane, în legătură cu plecarea fratelui său de pe Camp Nou. 

Fratele lui Leo Messi a stârnit o reală controversă cu declarațiile pe care le-a făcut pe contul de Twitch al fiului său. Acolo, acesta spunea că dacă fotbalistul s-ar întoarce la FC Barcelona, ar face o „curățenie generală” prin care să scape de Joan Laporta, președintele clubului. 

Matias Messi acuză modul nedrept în care a fost tratat fratele său, raportându-se la plecarea șocantă a acestuia de la echipă, deși se pregătea să semneze un nou contract, iar Laporta promisese în campania electorală că avea să facă tot posibilul pentru a-l ține la echipă. 

Comunicatul postat de Matias Messi

După ce apropiații superstarului de la PSG au transmis că se dezic de părerile lui Matias, bărbatul a postat un comunicat pe contul de Instagram în care își prezenta scuzele. 

„Vreau să îmi prezint scuzele pentru ce am spus pe rețelele sociale, eram doar cu băiatul meu și prietenii săi, făcând o glumă. Cum aș putea gândi asta despre un club atât de mare precum Barcelona și istoria sa, care ne-a oferit extrem de multe atât familie mele cât și lui Leo. 

Pentru noi Catalunia este a doua casă și este deja cunoscut publicului. Îmi pare extrem de rău și îmi prezint scuzele tururor, în special fanilor”, a scris Matias Messi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!