Lionel Messi, înapoi la FC Barcelona? În ce condiții ar putea reveni argentinianul pe Camp Nou: „Trebuie să-l dăm întâi afară pe el!”

fc barcelona la liga Leo Messi Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 21:35
Data actualizarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 21:34

Campion mondial cu naționala Argentinei, Lionel Andres Messi a petrecut 16 ani la gruparea catalană.

Lionel Messi a părăsit-o pe FC Barcelona în august 2021, după ce conducerea catalană nu l-a putut înregistra la echipă. Starul argentinian a semnat, atunci, un contract cu Paris Saint-Germain și și-a continuat activitatea fotbalistică în Franța.

Lionel Messi, înapoi la FC Barcelona? În ce condiții ar putea reveni argentinianul pe Camp Nou: „Trebuie să-l dăm întâi afară pe el!”

Matias Messi, fratele starului de la Paris Saint-Germain, a vorbit despre o posibilă întoarce a lui Leo la FC Barcelona, dar a evidențiat că întâi trebuie făcută o „curățenie” la gruparea de pe Camp Nou.

„Dacă ne-am întoarce la Barcelona trebuie să facem o curățenie. Printre ei, trebuie să-l dăm afară pe Joan Laporta (n.r. președintele catalanilor), care a fost nerecunoscător cu tot ce a oferit Messi Barcelonei.

Lăsați-l pe Laporta să plece și lăsați-l pe Messi să stea. Catalanii sunt trădători. Mama i-a spus lui Lionel odată că va fi plătit ca Ronaldinho”, au fost cuvintele lui Matias Messi, potrivit Marca.

FC Barcelona, în acestă stagiune

După 20 de etape disputate în primul eșalon al Spaniei, catalanii sunt lideri în clasament cu 53 de puncte din 60 posibile. În acest sens, FC Barcelona a înregistrat 17 victorii, două rezultate de egalitate și o singură înfrângere.

Echipa lui Xavi nu a mai pierdut un meci oficial din 26 octombrie, pe când FC Barcelona primea vizita celor de la Bayern Munchen pe Camp Nou în grupele Champions League și erau înfrânți cu 0-3.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!