Reacția lui Leo Messi după ce fratele său i-a făcut praf pe conducătorii Barcelonei și anunța condițiile revenirii argentinianului pe Camp Nou 

Leo Messi Barcelona Matias Messi Spania
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 08:29
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 08:30

Matias Messi, fratele fostului fotbalist al Barcelonei, a vorbit în termeni duri despre conducerea clubului catalan. 

Matias Messi a apărut într-un stream al canalului fiului său, comentând plecarea lui Leo Messi de la clubul la care a crescut și în tricoul căruia a scris istorie. Fratele lui Leo a „inflamat spiritele” cu declarațiile făcute, asta în contextul în care a spus că dacă fotbalistul s-ar întoarce vreodată la Barca, atunci ar face-o provocând „o curățenie bună începând cu președintele Joan Laporta”. 

Matias a acuzat plecarea jucătorului lui PSG de pe Camp Nou, care a șocat la acel moment lumea fotbalului, în contextul în care se pregătea să semneze un nou contract. Fratele lui Leo pune pe seama lui Laporta modul în care a ajuns jucătorul să fie „alungat” de la echipă, în ciuda performanțelor realizate. 

Răspunsul apropiaților lui Leo Messi 

Deși Leo Messi nu a vorbit direct despre subiect, cei mai apropiați oameni ai săi au comentat declarațiile făcute de Matias pentru sport.es, punctând că „opinia lui Matias e individuală și nu trebuie să coincidă nici cu cea a lui Leo nici cu cea a altor membri ai familiei sau ai anturajului său”. 

Ce a spus Matias Messi 

„Dacă ne-am întoarce la Barcelona trebuie să facem o curățenie. Printre ei, trebuie să-l dăm afară pe Joan Laporta (n.r. președintele catalanilor), care a fost nerecunoscător cu tot ce a oferit Messi Barcelonei.

Lăsați-l pe Laporta să plece și lăsați-l pe Messi să stea. Catalanii sunt trădători. Mama i-a spus lui Lionel odată că va fi plătit ca Ronaldinho”, au fost cuvintele lui Matias Messi, potrivit Marca.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!