Spania

Răspuns sincer al lui Xavi când a fost întrebat de Barcelona: „Nu știu dacă au nevoie de mine sau nu!” 

Xavi nu exclude varianta de a prelua banca tehnică a catalanilor.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 18:50
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 18:52
Din articol

Fostul căpitan al Barcelonei, actual antrenor al lui Al Sadd, a vorbit într-un interviu pentru revista '20 minutos' despre experiența sa în Qatar, viața pe care o are acolo, dar și despre ambițiile pe care le are ca antrenor. 

„Ideea mea este să o antrenez pe Barcelona. Nu am ascuns asta niciodată, este obiectivul și visul meu. Nu știu dacă se va întâmpla sau nu, nu știu dacă au nevoie de mine sau nu, însă momentan sunt fericit să mă aflu la Al-Sadd și mândru de asta. Dacă vine vreo ofertă, o voi evalua și apoi voi lua o decizie”, a declarat Xavi, citat de Mundo Deportivo.

  • Xavi

Viața în Qatar 

Despre viața pe care o are în Qatar, acolo unde se află din 2015, de când s-a transferat de la Barcelona la Al-Sadd FC, Xavi a avut doar cuvinte de laudă. 

„Cred că relația mea cu Qatarul și cu familia va fi pe viață, pentru că s-au comportat întotdeauna foarte bine. Mi-au oferit multă dragoste și respect. Mă simt apreciat, iar asta nu se uită. 

Sunt o persoană recunoscătoare și cred că Qatarul m-a ajutat pe mine și pe familia mea în multe moduri. E o relație care va dura pe viață. Copiii mei s-au născut în Qatar, soția mea este încântată de locul ăsta și suntem cu toții extrem de fericiți”, a adăugat spaniolul. 

ARTICOLE PE SUBIECT
CITESTE SI
Modifică setările cookies