Stranieri

A refuzat naționala, dar poate semna cu un alt club! Răzvan Lucescu, ofertat de fosta echipă a lui Xavi

Apar tot mai multe zvonuri cu privire la plecarea lui Răzvan Lucescu de la PAOK. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 18:59
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 19:06

După ce a fost refuzat de Gheorghe Hagi, Răzvan Burleanu s-a deplasat la Salonic pentru a-i propune lui Răzvan Lucescu să preia naționala. Însă, antrenorul i-a refuzat pe oficialii FRF și a mărturisit că dorește să rămână în continuare tehnicianul lui PAOK. 

Însă, Sportime anunță că Al Sadd, fostul club al lui Xavi, și Al Nasr Dubai, l-au ofertat pe Lucescu. Doar că publicația din Grecia precizează că refuzul românului nu a mai fost la fel de ferm, ca cel primit de Stoichiță și Burleanu, deoarece antrenorul este îngrijorat de lipsa de rezultate a lui PAOK. 

De 5 meciuri, echipa pregătită de Lucescu Jr. nu a mai obținut nicio victorie. A bifat trei înfrângeri în campionat și două rezultate de egalitate în grupele Conference League și Cupa Greciei. Doar că angajamentul tehnicianul cu PAOK este betonat cu o clauză de reziliere de 7 milioane de euro. Singura modalitate ca această sumă să nu fie un impediment în plecarea lui Răzvan Lucescu de la gruparea greacă este ca oficialii clubului să-i propună încetarea contractului pe cale amiabilă. 

După 12 etape scurse din campionat, PAOK se află pe locul 3, cu 19 puncte, la 7 puncte distanță de AEK Athena și 12 de liderul Olympiakos. 

Modifică setările cookies