VIDEO De-aia nu joacă Billel Omrani, cu 2 goluri la FCSB, în naționala Algeriei! Record de 201 goluri în 215 meciuri pentru algerianul antrenat de Xavi

Billel Omrani Al-Sadd Baghdad Bounedjah nationala Algeriei xavi Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Aprilie 2023, 13:08
Data actualizarii: Marti 25 Aprilie 2023, 13:09

Atacantul Baghdad Bounedjah, legitimat la Al-Sadd, înscrie pe bandă rulantă pentru echipa din Qatar.

Baghdad Bounedjah, atacantul algerian de la Al-Sadd, unde a fost antrenat de Xavi, a ajuns la 201 goluri înscrise în cele 215 meciuri jucate pentru echipa din Qatar, un veritabil record de eficacitate!

Reușita a fost ”certificată” de pagina oficială de Twitter a clubului Al-Sadd, după ”dubla” de luni din 5-1 cu Al-Shahaniya din semifinala Cupei Emirului, în care Bounedjah a înscris în minutele 88 și 90+4, imitându-l astfel pe coechipierul Santi Cazorla, veteranul spaniol cu două titluri de campion european în palmares, și el autor al unei duble.

Billel Omrani nu se numără printre ”alternativele credibile” pentru atacul Algeriei

”În condițiile în care alte opțiuni de atac nu reușesc să producă rezultate, unii se întreabă dacă Bounedjah (n.r. - Baghdad Bounedjah, vârful lui Al-Sadd din Qatar) și-ar putea recăpăta locul în echipa națională. 

Belmadi (n.r. - selecționerul Djamel Belmadi) a încercat mai multe opțiuni în ofensivă, cum ar fi Omrani, Belfodil, Benayad, Aribi, dar Slimani, Delort și Amoura sunt singurele alternative credibile în prezent. 

Cu performanțele sale actuale, este posibil ca Bounedjah să își recapete statutul de altădată”, explica Fennec Football luna trecută.

Billel Omrani, 2 goluri în 19 meciuri la FCSB

Bille Omrani, 2 goluri în 19 meciuri jucate la FCSB, a debutat anul trecut pentru reprezentativa Algeriei, într-un amical cu Iran, câștigat cu 2-1, în care a jucat doar 19 minute.

De atunci, el nu a mai fost convocat la echipa națională.

Ultimele goluri ale lui Baghdad Bounedjah

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!