Mesajul lui Joan Laporta pentru Lionel Messi. Anuntul facut de presedintele catalanilor in urma cu putin timp: ce implicare are Aguero 

Mesajul lui Joan Laporta pentru Lionel Messi. Anuntul facut de presedintele catalanilor in urma cu putin timp: ce implicare are Aguero 

Stiuatia lui Lionel Messi la FC Barcelona este inca incerta, iar conducerea clubului catalan incearca orice strategie pentru a-l convinge sa ramana. 

Intr-un interviu acordat pentru La Vanguardia, Joan Laporta a vorbit despre situatia pe care a gasit-o la FC Barcelona, dar si despre un subiect arzator, ce se intampla cu Lionel Messi. 

"Mi-ar placea ca Messi sa ne spuna 'da' cat mai curand posibil, ne-ar ajuta din toate punctele de vedere", a explicat Laporta, potrivit as.com. 

"Aguero ajuta. Ii spune in fiecare zi sa ramana. Este incantat si ii multumesc ca incearca sa-l convinga sa ramana", a adaugat acesta.

Presedintele catalan a explicat ca urmeaza sa mai anunte trei sau patru transferuri importante (inclusiv Deply) si ca isi doreste sa aduca in echipa de conducere nume importante, precum Jordi Cruyff, fiul lui Johan Cruyff.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies