Ronald Koeman Barcelona Hristo Stoichkov Spania

"L-as lua pe Koeman la Barcelona cu ochii inchisi!" Declaratia unei legende de-a Barcelonei despre inlocuirea lui Valverde

Ernesto Valverde nu mai impresioneaza pe Camp Nou dupa inceputul slab de sezon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Decembrie 2019, 20:08
Data actualizarii: Duminica 01 Decembrie 2019, 20:10

Antrenorul Barcelonei nu mai este dorit de fani la echipa. Fanii il considera principalul vinovat pentru jocul slab al echipei si cer conducerii sa il demita. Pe lista cu posibilele nume care l-ar putea inlocui, a aparut Ronald Koeman, selectionerul Olandei. 

Koeman ar avea o clauza in contractul pe care il are cu Federatia din Olanda, pana in 2022, sa fie lasat sa plece daca este dorit de Barcelona. 

Legenda Barcelonei, Hristo Stoichkov, a oferit un interviu postului de radio Onda Cero, in care a vorbit despre venirea lui Koeman la Barcelona.

"L-as lua pe Koeman la Barcelona cu ochii inchisi, insa nu depinde de mine. Acum are treaba ca selectioner al Olandei, acolo a creat cel mai bun fotbal", a declarat Stoichkov.

"Este campion mondial, sa nu uitam"

Stoichkov a vorbit si despre Antoine Griezmann, exprimandu-si parerea despre jucatorul francez pe care Barcelona l-a achizitionat in aceasta vara. 

"Este unul din jucatorii mari si este o placere intotdeauna sa ii vezi jucand. Nu trebuie sa uitam ca este campion mondial", a adaugat Stoichkov. 

Modifică setările cookies