"Neymar se c*** pe PSG si sustinatorii lui!" Brazilianul este facut PRAF de un campion mondial care a jucat la Barcelona

"Neymar se c*** pe PSG si sustinatorii lui!" Brazilianul este facut PRAF de un campion mondial care a jucat la Barcelona

Atitudinea lui Neymar este vazuta ca fiind aroganta si lipsita de respect la adresa lui PSG si a fanilor. 

Neymar nu este vazut cu ochi buni in Franta din cauza atitudinii pe care o are. Brazilianul si-a expus inca din vara dorinta de a parasi PSG-ul, insa transferul sau nu s-a concretizat. Declaratiile acestuia i-au atras si mai multa reclama negativa din partea francezilor. Neymar a declarat ca cel mai important gol al carierei a fost impotriva lui PSG. 

Reintors pe teren dupa accidentare, brazilianul nu a impresionat pe teren, dand senzatia de egoism. Emmanuel Petit, fost jucator francez si campion mondial in 1998, l-a criticat extrem de dur pe Neymar, intr-un interviu acordat la RMC Sport. 

"Neymar joaca pentru el, si doar pentru el. Puneti-va in locul jucatorilor din vestiarul lui PSG, care traiesc deja de luni bune cu capriciile acestui tip care se c*** pe PSG si sustinatorii lui, care nu respecta pe nimeni", a declarat Petit. 

Emmanuel Petit a fost jucatorul Barcelonei in sezonul 2000/2001. A jucat 23 de meciuri in tricoul catalanilor si a inscris un gol. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Arena Națională, inundată cu o zi înainte de găzduirea primului meci de la EURO 2020. FRF: ”Situația este sub control”
BRAT
Modifică setările cookies