Spania

Începe revoluția la Barcelona! Primele reguli pe care Xavi le-a impus în vestiar: amenzi pentru jucători

Xavi Hernandez (41 ani) și-a intrat rapid în rolul de antrenor al catalanilor. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 16:36
Data actualizarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 16:40

Legendarul mijlocaș a revenit pe Camp Nou, însă de această dată în calitate de antrenor, iar misiunea sa este să readucă echipa pe culmile gloriei. Barcelona are mari probleme de lot, cauzate de accidentările repetate suferite de jucători, însă unul dintre lucrurile care a mai afectat echipa a fost indisciplina. 

Xavi este gata să revoluționeze vestiarul, iar la nici o zi de la prezentarea oficială a trecut la fapte. Noul tehnician a susținut primul antrenament și și-a cunoscut o parte din noii jucători. Tot în cursul zilei de marți, Xavi le-a comunicat fotbaliștilor care sunt regulile stricte pe care aceștia trebuie să le urmeze cu strictețe. 

  • FC Barcelona

Xavi Hernandez, măsuri revoluționare în vestiarul Barcelonei

Principalul lucru pe care l-a transmis jucătorilor a fost reinstalarea amenzilor, care au dispărut odată cu plecarea lui Luis Enrique în 2017. Amenzile vor fi mari și vor crește pentru jucătorii care întârzie la antrenamente, informează cotidianul SPORT

Mai mult decât atât, jucătorii sunt obligați să se prezinte la baza de antrenament cu cel puțin 90 de minute înainte de sesiunile de pregătire. Obiectivul este ca fotbaliștii să se pregătească în cel mai bun mod pentru antrenamente și să poată avea timp și de conversații individuale. 

Pe lângă asta, fotbaliștii vor mânca din nou împreună, inclusiv micul dejun, urmărind cu strictețe indicațiile nutriționiștilor și ale staff-ului de fitness. Xavi vrea să controleze totul, astfel încât să se asigure că jucătorii săi vor da cel mai bun randament. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies