laporta Barcelona Dembele Gavi xavi Spania Cele cinci obiective ale Barcelonei pentru ultima săptămână a ferestrei de transferuri din ianuarie! Ce dorește Laporta

Cele cinci obiective ale Barcelonei pentru ultima săptămână a ferestrei de transferuri din ianuarie! Ce dorește Laporta

Ultima săptămână a ferestrei de transferuri din ianuarie 2022 este pe cale să înceapă, iar Barcelona va fi una dintre cele mai aglomerate cluburi în ultimele zile ale pieței de iarnă.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 21:48
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 21:23

Joan Laporta i-a adus deja pe Dani Alves și Ferran Torres, în timp ce Philippe Coutinho, Yusuf Demir și Álex Collado au părăsit clubul.

  • Cele cinci obiective ale Barcelonei pentru ultima săptămână a ferestrei de transferuri din ianuarie! Ce dorește Laporta

Acum, pe măsură ce se apropie ultima săptămână, Joan Laporta are niște obiective clare de soluționat.

Rezolvarea situației lui Dembele

Cea mai importantă problemă la Barcelona în acest moment este cea a lui Ousmane Dembélé. Săptămâna aceasta, directorul sportiv Mateu Alemany a explicat că formația blaugrana nu mai face parte din planurile clublui dacă va continua să respingă propunerile pentru un nou contract, înțelegerea sa acutală expirând în vară. Este o situație dezordonată și Barcelona trebuie să rezolve cât mai curând posibil, indiferent dacă jucătorul rămâne sau nu la echipă.

Clarificarea viitorului lui Sergino Dest

Există mai mulți fotbaliști care o pot părăsi pe Barcelona în această fereastră de transferuri și Sergiño Dest se afla pe capul listei. Fundașul dreapta nu se află în planurile lui Xavi, mai ales că Dani Alves s-a întors pe Camp Nou. Au existat diferite zvonuri despre viitorul lui Dest, deoarece unii susțin că vrea să rămână și să lupte pentru locul său, în timp ce alții spun că ar privi în mod favorabil transferul său la Bayern Munchen.

Portarul de rezervă al Barcelonei

Au existat, de asemenea, zvonuri în luna ianuarie cu privire la o posibilă plecare a lui Neto, care în prezent este rezerva lui Marc-André ter Stegen. Barcelona a susținut că nu va avea voie să plece decât dacă găsește un înlocuitor potrivit care să rămână pe bancă în locul său.

Încercarea de a-l aduce pe Oscar

În ceea ce privește potențialele sosiri, Óscar este un nume care ar putea ajunge la Barcelona, ​​iar brazilianul a declarat că sunt în desfășurare negocieri cu directorii de pe Camp Nou. El are încă un contract cu Shanghai SIPG până în 2024 și este în prezent al cincilea cel mai bine plătit jucător din fotbalul mondial, motiv pentru care ar fi greu de încadrat în plafonul salarial al blaugranilor. Dar, Alemany și oamenii care se ocupă de transferuri încearcă toate posibilitățile pentru a-l aduce în curtea lor pe fostul jucător al lui Chelsea.

Reînnoirea contractului lui Gavi

Barcelona vrea să-l răsplătească pe Gavi cu un nou contract cât mai curând posibil, deoarece actuala sa înțelegere se încheie în 2023, iar clauza de reziliere pe care acesta o  are este de doar 50 de milioane de euro. Barca continuă să lucreze la acest lucru și se așteaptă să se finalizeze în următoarele zile sau săptămâni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!