Joan Laporta Barcelona Leo Messi Spania

Au aparut cifrele contractului pe care Laporta i l-a propus lui Messi! Cum incearca sa il tina la Barcelona 

Leo Messi (33 ani) ar putea pleca de la Barcelona.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 29 Mai 2021, 17:52
Data actualizarii: Sambata 29 Mai 2021, 18:01

Subiectul plecarii starului argentinian tine primele pagini ale ziarelor, mai ales in contextul in care ar putea pleca pe gratis, iar cluburi precum Manchester City si PSG ar fi pe urmele sale. 

Joan Laporta a anuntat ca va face tot posibilul sa il tina pe Leo la echipa, iar recent i-ar fi prezentat propunerea sa. Conform cotidianului SPORT, presedintele i-a oferit un contract pe 10 ani. Messi ar urma sa mai ramana doi ani la Barcelona, iar inca doi sa ii petreaca in MLS, la Inter Miami, perioada in care ar fi ambasatorul Barcelonei. 

Dupa cele patru sezoane petrecute ca fotbalist, Leo ar urma sa se retraga si sa revina la Barcelona, acolo unde ar face parte din organizgrama clubului. 

Propunerea lui Laporta ar fi ca Messi sa incaseze 240 de milioane brut in cei patru ani in care ar activa ca fotbalist, cate 60 de milioane pe sezon, iar apoi sa aiba un salariu permanent, caruia i se adauga anumite bonusuri, anunta sursa citata. 

Salariul ar fi mult mai mic decat cel pe care il incaseaza starul argentinian in aceste momente, insa este adaptat situatiei economice a clubului. 

Modifică setările cookies