braithwaite Barcelona la liga Spania

Asociația fotbaliștilor danezi face o sesizare dură: Braithwaite este hărțuit de către Barcelona! Cum forțează catalanii plecarea atacantului

Directorul Asociației Fotbaliștilor Danezi acuză Barcelona de hărțuire față de atacantul Martin Braithwaite.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Sambata 20 August 2022, 08:10
Data actualizarii: Sambata 20 August 2022, 08:14

Barcelona l-a presat pe Martin Braithwaite să părăsească clubul toată vara pentru a-și echilibra balanța financiară și a semna noi jucători.

Atacantul danez își propune să ducă la bun sfârșit cei doi ani de contract și nu va accepta oferta clubului de a-l lăsă liber.

Michael Sahl Hansen, directorul Asociației Fotbaliștilor Danezi, și-a exprimat părerea în presa locală despre situația pe care o suferă Braithwaite la Barcelona .

„Tratamentul pe care îl suferă Braithwaite este complet abuziv. Probabil că se află undeva între bullying și hărțuire. Este rușinos cum Barcelona încearcă să-i rezilieze contractul contract, sa-l lase fără serviciu. Un jucător care a venit în ajutor când era sub presiune. este acum în dizgrație. Unde este decența”, a declarat Hansen.

„Un contract este un contract și Barcelona și Braithwaite s-au angajat încă doi ani. Martin trebuie să continue să respecte partea lui de acord. La fel și Barcelona. Și, în plus, ar fi potrivit unuia dintre cele mai mari cluburi din lume să tratează-și jucătorii cu mai mult respect”, a spus șeful Asociației Fotbaliștilor Danezi.

Contractul lui Braithwaite

Danezul a fost adus în iarna lui 2020 pentru 18 milioane de euro, atunci când echipa catalană avea mari probleme pe partea ofensivă, iar contractul danezului expiră abia pe 30 iunie 2024.

În toată această perioadă petrecută în tricoul blaugrana, Braithwaite a înscris de 10 ori în 58 de partide.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies