Manchester City Barcelona Bernardo Silva Anglia

Manchester City i-a fixat prețul lui Bernardo Silva! Cât trebuie să plătească Barcelona pentru portughez

Bernardo Silva (28 ani) este unul dintre ultimele obiective ale Barcelonei în această vară.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 15 August 2022, 15:06
Data actualizarii: Luni 15 August 2022, 15:07

Mijlocașul portughez a fost asociat cu o posibilă mutare pe Camp Nou în această vară, Barcelona fiind interesată de el. Despre Bernardo Silva s-a scris că și-ar dori să plece de la campioana Angliei, iar Xavi Hernandez și-ar dori cu insistență transferul său, cu două săptămâni înainte de încheierea perioadei de mercato. 

Informațiile din Anglia însă nu sunt îmbucurătoare pentru catalani. Conform The Athletic, Manchester City este dispusă să îl vândă pe Bernardo Silva, însă prețul cerut este de 100 de milioane de euro

Barcelona trebuie să plătească 100 de milioane de euro pentru transferul lui Bernardo Silva 

Oficialii campioanei Angliei nu sunt vor însă să scadă suma pe care o vor în schimbul portughezului. Pep Guardiola a spus că nu își dorește la echipă jucători care nu sunt fericiți și își doresc să joace în altă parte, însă un lucru e cert, Manchester City nu va renunța cu ușurință la unul dintre cei mai buni fotbaliști ai sezonului trecut.  

Totodată, britanicii informează că Manchester City nu a primit încă nicio ofertă formală pentru Bernardo Silva, nici nu au existat contacte cu reprezentanții jucătorului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies