"Accepti condamarea la inchisoare si iti lasam banii". Spaniolii i-au propus lui Ronaldo sa pledeze vinovat pentru a-i da o pedeapsa mai usoara
Vineri 06 Aprilie 2018, 22:31

"Accepti condamarea la inchisoare si iti lasam banii". Spaniolii i-au propus lui Ronaldo sa pledeze vinovat pentru a-i da o pedeapsa mai usoara

Procurorii spanioli vor sa negocieze cu Ronaldo in dosarul in care l-au acuzat pe acesta de evaziune fiscala. Daca el va pleda vinovat, acestia vor renunta la o parte din acuzatii.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Procurorii care orchestreaza dosarul de evaziune fiscala al lui Cristiano Ronaldo i-au propus acestuia o negociere, scrie El Mundo.

Potrivit presei spaniole, procurorii spera ca Ronaldo sa pledeze vinovat. In schimb, ei vor renunta la o parte din acuzatii, iar amenda sa va fi una considerabil mai mica.

Daca Ronaldo va pleda vinovat, el ar putea fi condamnat la inchisoare. Este, insa, cel mai probabil vorba despre o condamnare cu suspendare.

10.000.000 de euro ar putea sa plateasca Ronaldo daune statului spaniol!

Daca nu va accepta propunerea, Ronaldo ar putea ajunge sa plateasca pana la 30 de milioane de euro.VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis, despre apelul la pace al lui Dăncilă: ”Drăguț”. Ce spune de OUG pe Codurile Penale