A fost UITAT pe banca de Zidane si a tras un 'pui de somn'! :) STARUL lui Real Madrid a surprins neplacut: "Trebuie sa plece!"

A fost UITAT pe banca de Zidane si a tras un 'pui de somn'! :) STARUL lui Real Madrid a surprins neplacut: "Trebuie sa plece!"

Gareth Bale (30 de ani) a fost din nou in centrul atentiei la ultimul meci jucat de Real Madrid.

Continua disputa de la distanta dintre Zinedine Zidane si Gareth Bale. Relatia dintre cei doi este departe de a fi placuta, iar acest lucru s-a putut observa din nou la ultimul meci din campionat.

Zidane a incercat sa scape in vara trecuta de Bale de la Real Madrid, insa galezul are unul dintre cele mai mari salarii de la echipa si nu a fost de acord sa plece.

Tinut pe banca la meciul de vineri, pe care Real Madrid l-a castigat cu 2-0 in fata lui Alaves, Bale a fost surprins in timp ce tragea un 'pui de somn'. Starul madrilenilor si-a pus masca pe ochi, si-a intins picioarele peste scaunele din fata si s-a relaxat ca la el acasa.

"Lipsa de respect din partea lui Bale. E clar ca nu vrea sa mai faca parte din echipa. Performantele lui au fost teribile, nu trebuie criticat Zidane pentru ca nu l-a jucat. Ceilalti fotbalisti au facut-o mai bine. Ar fi bine pentru Bale sa plece", a scris unul dintre fani pe Twitter.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista restricţiilor impuse de marţi în Bucureşti. Ce amenzi se dau. DOCUMENT
BRAT

Modifică setările cookies