Real Madrid Gareth Bale Spania

A fost UITAT pe banca de Zidane si a tras un 'pui de somn'! :) STARUL lui Real Madrid a surprins neplacut: "Trebuie sa plece!"

Gareth Bale (30 de ani) a fost din nou in centrul atentiei la ultimul meci jucat de Real Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Iulie 2020, 14:02
Data actualizarii: Sambata 11 Iulie 2020, 14:04

Continua disputa de la distanta dintre Zinedine Zidane si Gareth Bale. Relatia dintre cei doi este departe de a fi placuta, iar acest lucru s-a putut observa din nou la ultimul meci din campionat.

Zidane a incercat sa scape in vara trecuta de Bale de la Real Madrid, insa galezul are unul dintre cele mai mari salarii de la echipa si nu a fost de acord sa plece.

Tinut pe banca la meciul de vineri, pe care Real Madrid l-a castigat cu 2-0 in fata lui Alaves, Bale a fost surprins in timp ce tragea un 'pui de somn'. Starul madrilenilor si-a pus masca pe ochi, si-a intins picioarele peste scaunele din fata si s-a relaxat ca la el acasa.

"Lipsa de respect din partea lui Bale. E clar ca nu vrea sa mai faca parte din echipa. Performantele lui au fost teribile, nu trebuie criticat Zidane pentru ca nu l-a jucat. Ceilalti fotbalisti au facut-o mai bine. Ar fi bine pentru Bale sa plece", a scris unul dintre fani pe Twitter.

Modifică setările cookies