Victor Becali pietro chiodi Vlad Chiriches Nationala

Victor Becali îl ia peste picior pe Chiricheș. Căpitanul naționalei nu e în "raza" fraților Becali

1,8 milioane de euro e cota de piață a căpitanului primei reprezentative. Fundașul lui Sassuolo a lăsat de curând să se înțeleagă că s-ar putea retrage din națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 20:51
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 21:07

Victor Becali l-a ironizat pe Vlad Chiricheș (Sassuolo), căpitanul naționalei României, în contextul evoluțiilor palide ale fundașului central în meciurile din Nations League, dar și în urma informațiilor potrivit cărora fostul jucător de la FCSB și Tottenham ar intenționa să se retragă din prima reprezentativă. 

Dacă nu e reprezentat de Victor Becali...

Chiricheș e impresariat de italianul Pietro Chiodi, un rival al fraților Becali.

„Aaa, e vârsta înaintată? Da, sigur. Păi ăia mai uzați, gen Chiellini, care mai prelungește vreo doi ani, la 37-38 de ani… De ce? E tot fundaș. Păi joacă la un nivel. Ăla joacă 60 de meciuri și alții joacă 20. Care e mai uzat?

Nu mai există vârstă acum. Exista vârstă pe timpul când jucau Dinu, Lucescu, te lăsai la 29-30 de ani. Păi dacă unul ca Chiellini joacă la Juventus la 38 de ani, la Sassuolo trebuie să joci până la 42, nu? Sau la Cremonese. Părerea mea”, a declarat Victor Becali la televiziunea Digi Sport.

Chiricheș e reprezentat de Pietro Chiodi, italian care îi mai are sub contract pe Ciprian Tătărușanu și pe Răzvan Marin. Din ultimele informații, Chiricheș ar putea să ajungă la gruparea din Serie A, Cremonese. 

Marica l-a criticat pe Chiricheș după România - Muntenergu (0-3), al patrulea meci al tricolorilor în Nations League.

"Mă uitam la oameni care spun, Chiricheș nu e fundaș central. Ne trezim la 30 de ani ai lui Chiricheș că nu e fundaș central? Că în jurul lui noi trebuie să formăm echipa națională. Mânca-v-aș gura voastră, face greșeli impardonabile. Ce vă face, mă, când toți spuneți că e foarte bun, dar când vine ora de joc nu arată. Marica analizează din punct de vedere al unui jucător. Stați, mă, văd și eu. Vedeți voi altceva? Oamenii trebuie să vină și la antrenamente? Se punctează și antrenamentele?”, a declarat Ciprian Marica la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!