FC Arges antun palic Cristi Tanase Kehinde Fatai Liga 1 Superliga

8 jucători, OUT de la FC Argeș! Nume grele pe lista anunțată de piteșteni

Cristi Tănase (35 de ani) este unul dintre jucătorii la care a renunțat FC Argeș în această vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 20:00
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 19:57

Vineri, după conferința de presă în care Daniel Stanciu a fost prezentat în funcția de director executiv al clubului, FC Argeș a anunțat că s-a despărțit de opt fotbaliști.

8 jucători, OUT de la FC Argeș!

Este vorba despre Cristi Tănase, Diogo Viana, Antun Palic, Jafar Arias, Nicolae Mușat, Ahmed Said, Georgian Honciu și Kehinde Fatai, toți jucători cu prezențe constante în sezonul trecut din Liga 1 pentru formația piteșteană.

"FC Argeș le mulțumește pentru munca depusă în sezonul precedent și le dorește mult succes în viitor", a transmis gruparea din Trivale.

În total, FC Argeș s-a despărțit de 14 jucători în această vară, iar sub comanda lui Andrei Prepeliță au sosit deja alți 11, cele mai sonore nume fiind Cătălin Straton, Antonio Jakolis, Andreias Calcan sau Marius Constantin.

  • Cum ar putea arăta FC Argeș în sezonul viitor: STRATON - Tofan (JAKOLIS), CESTOR (M. CONSTANTIN), Turda, Latovlevici (Vianna) - Raynov, Șerban - OPRESCU (U21), CALCAN (Ișfan), BERTRAND - DONISA (CELESTINE)

Obiectivul lui FC Argeș în noul sezon

Daniel Stanciu, prezentat în funcția de director executiv la FC Argeș, a vorbit și despre obiectivul clubului în noul sezon.

"E clar că din moment ce sezonul trecut ai ajuns în play-off, acum nu îţi poţi propune salvarea de la retrogradare. Cupa? Orice trofeu e binevenit, însă trebuie să facem lucrurile pas cu pas. Adică degeaba joci în cupele europene dar nu e demolat stadionul şi joci la Bucureşti sau Craiova.

Şi atunci ce dăm noi înapoi Piteştiului dacă nu jucăm acasă? Deci lucrurile trebuie făcute cu cap, o reconstrucţie, o reorganizare, nu poţi să o face de azi pe mâine. Trebuie să intrăm în normalitate şi apoi să ne propunem nişte performanţe. Adică putem să ne propunem cupele europene, dar dacă ne scot albanezii sau cei din Azerbaidjan din primul tur atunci nu am făcut nimic", a explicat Stanciu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!