VIDEO "Cel mai prost corner din istorie!". Cum a executat un brazilian cotat la 9 milioane de euro

gustavo scarpa Brazilia Copa Libertadores corner Palmeiras Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 18:28
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 18:27
Gustavo Scarpa (28 de ani), mijlocașul lui Palmeiras, s-a făcut de râs din cauza modului în care a executat un corner la un meci din Copa Libertadores.

Incidentul s-a petrecut la meciul Cerro Porteno - Palmeiras 0-3, disputat în optimile de finală ale Copei Libertadores.

"Cel mai prost corner din istorie!"

Gustavo Scarpa (28 de ani), unul dintre cei mai valoroși jucători din lotul lui Palmeiras, cotat la 9 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, a avut ghinion în momentul în care a vrut să execute un corner. 

Brazilianul și-a așezat mingea regulamentar și s-a grăbit să execute, însă l-a lovit în picior pe arbitrul asistent, apoi s-a prăbușit pe gazon. Mingea a rămas nemișcată, iar Scarpa a putut ulterior să execute cornerul.

"Cel mai prost corner din istorie: vrea să execute și... lovește asistentul", au titrat jurnaliștii spanioli de la Marca: "Unul dintre starurile lui Palmeiras a fost implicat într-o fază total bizară după ce a lovit asistentul în timp ce voia să execute un corner".

"Doamnelor și domnilor, Gustavo Scarpa și cel mai rău corner din istoria Copei Libertadores", s-au amuzat și jurnaliștii de la ESPN Argentina.

Palmeiras, echipa lui Gustavo Scarpa, a câștigat cu 3-0 meciul cu Cerro Porteno (Paraguay) și este favorită clară pentru calificarea în sferturile de finală ale Copei Libertadores. Returul este programat în Brazilia, pe 7 iulie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!