Vești bune pentru Radu Drăgușin înainte de EURO 2024

radu dragusin EURO 2024 Florin Manea Nationala Radu Drăgușin, fundașul lui Tottenham / Foto: Profimedia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Martie 2024, 13:43
Data actualizarii: Sambata 16 Martie 2024, 13:42

Radu Drăgușin va juca titular în Fulham - Tottenham Hotspur, după ce Micky van de Ven s-a accidentat cu o etapă în urmă.

Cele două cluburi își dau întâlnire sâmbătă seară de la ora 19:30, în etapa cu numărul 29 din eșalonul de elită al Angliei, pe stadionul ”Craven Cottage” din Londra.

Vești bune pentru Radu Drăgușin înainte de EURO 2024

Ange Postecoglou, antrenorul lui Spurs, a anunțat la conferința de presă premergătoare meciului cu Fulham că îl va titulariza pe Radu Drăgușin, fotbalist adus pentru 25 de milioane de euro de la Genoa în fereastra de transferuri din iarnă.

Florin Manea, agentul fundașului central, a precizat că Edward Iordănescu, selecționerul României, s-a interesat despre situația lui Radu Drăgușin și că e mai fericit decât el în urma titularizării în Premier League.

”Edi (n.r. – Iordănescu) e mai fericit decât mine. Așteptarea a fost normală într-un fel, dar și grea, și din punctul meu de vedere și din al lui pentru că era nerăbdător să joace, să își ajute echipa. Dar cei din club ne-au comunicat că au încredere în el și că îi va veni rândul, iar eu nu m-am îndoit de treaba asta.

Era un pic de presiune mediatică, și ce se scria prin România, și faptul că ne așteaptă un European. Am primit un mesaj de la Edi, s-a interesat de situație și mă bucur și pentru el. Edi era puțin îngrijorat, chiar dacă la început credea că nu va juca în primele meciuri.

Radu? Senzațional! Chiar am ieșit să mâncăm înainte de meciul ăsta, să îi iau pulsul un pic. Și era foarte ok, optimist. ‘Îmi vine rândul, mă pregătesc bine antrenament de antrenament’. Parcă simțeam că se întâmplă ceva și că va juca acum cu Aston Villa”, a spus Florin Manea, potrivit Fanatik.

Grupa României la EURO 2024

România a fost repartizată în Grupa E la EURO 2024, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B, potrivit tragerii la sorţi care a avut loc la Hamburg.

Ultima componentă a grupei României la EURO 2024, care va fi găzduit de Germania între 14 iunie şi 14 iulie, va fi decisă dintre câştigătoarele semifinalelor Bosnia-Herţegovina - Ucraina şi Israel - Islanda.

România va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016, cea mai bună performanţă reuşind-o în 2000 (sferturi de finală).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!