"Sunt cativa care ar putea juca la nationala mare!" Contra a dat verdictul dupa Europeanul de tineret! Ce jucatori de la U21 ar putea juca la nationala lui Radoi

"Sunt cativa care ar putea juca la nationala mare!" Contra a dat verdictul dupa Europeanul de tineret! Ce jucatori de la U21 ar putea juca la nationala lui Radoi

Eliminata din faza grupelor de la Campionatul European de tineret, nationala U21 a facut o impresie buna. 

Romania U21 a ratat calificarea sferturi la Euro, insa fara sa sufere vreo infrangere, la egalitate cu Olanda si Germania. Desi nu s-au calificat, jucatorii lui Mutu au facut o impresie buna, dupa ce au obtinut doua egaluri cu Olanda si Germania si au invins Ungaria. 

Cosmin Contra a analizat situatia de la tineret si a dezvaluit care dintre jucatorii pe care Mutu i-a chemat pentru Euro ar putea face fata la nationala mare. 

"E destul de greu de zis cine ar putea merge la echipa mare. Sunt cativa jucatori care ar putea fi adusi. Un Vlad in poarta sau un Ciobanu, care mie mi-a placut foarte mult inca de pe vremea de cand eram in Romania.

Olaru iarasi, chiar daca a jucat bine doar in primul meci. Si pe Morutan, joaca excelent la echipa de club. Harut tot asa. Pascanu m-a surprins in mod placut, a fost liderul apararii si a avut evolutii foarte bune pe tot parcursul turneului final. 

Sunt multi foarte buni, dar depinde ce nevoi o sa fie la nationala. Nu pot decide, nu sunt eu selectioner si nici nu vreau sa fiu. Totul depinde de Mirel Radoi", a spus Cosmin Contra pentru Look Sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Studiu: Tulpina sud-africană de Covid-19 poate anula protecţia vaccinului Pfizer
BRAT
Modifică setările cookies