Semnal de ALARMA de pe banca echipei nationale! Mirel Radoi recunoaste: "Sunt tanar! Vreau sa ma duc sa antrenez zi de zi!"

Mirel Radoi Echipa Nationala Nationala Semnal de ALARMA de pe banca echipei nationale! Mirel Radoi recunoaste: "Sunt tanar! Vreau sa ma duc sa antrenez zi de zi!"
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Iulie 2020, 11:47
Data actualizarii: Duminica 12 Iulie 2020, 11:50

Mirel Radoi recunoaste ca nu se simte foarte confortabil in pozitia de selectioner si isi doreste sa antreneze o echipa de club.

Mirel Radoi (39 de ani) a preluat echipa nationala a Romaniei in urma cu opt luni, insa nu a apucat sa debuteze din cauza pandemiei de Covid-19.

Selectionerul nu se simte foarte confortabil in situatia actuala si spune ca isi doreste sa preia o echipa de club, pentru a putea antrena in fiecare zi:

"Sunt tanar, eu vreau sa fac foarte multe lucruri si oarecum ma gasesc intr-o carapace asa. In doua antrenamente, trebuie sa incerc sa pun toate lucrurile la punct la care ma gandesc. Iar doua antrenamente nu imi ajung nici macar sa antrenez tranzitia pozitiva sau negativa, adica cel mai usor lucru de antrenat.

Vreau sa ma duc sa antrenez zi de zi. Se poate intampla sa reusim sa ne calificam si la Euro, si la Campionatul Mondial. Mai mult ce poate face un antrenor? La fel, scenariul negativ poate fi sa nu ma calific nici la Euro, nici la Mondial. Si atunci pentru ce sa mai stau eu daca nu am reusit niciuna din cele doua calificari? Trebuie sa vina altcineva", a declarat Mirel Radoi pentru Telekom Sport.

Radoi va debuta pe banca echipei nationale in septembrie, cand tricolorii vor intalni Irlanda de Nord, pe Arena Nationala, in primul meci din grupa de Liga Natiunilor.

Barajul pentru Euro cu Islanda se va juca pe 8 octombrie.

"As fi preferat sa jucam mai intai cu Islanda pentru ca erau foarte multe necunoscute pentru ei, dar incercam sa pastram cateva lucruri la care nationala Islandei sa nu aiba acces. Sa putem sa avem cateva surprize pregatite pentru acel baraj", a spus Radoi pentru Mediafax.

Islanda - Romania va fi transmis de PRO TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!