ROMANIA - SPANIA, LIVE 21:45, LA PRO TV | Anghel Iordanescu pune presiune pe tricolori: "Va fi o catastrofa sa nu ne calificam"

ROMANIA - SPANIA, LIVE 21:45, LA PRO TV | Anghel Iordanescu pune presiune pe tricolori: "Va fi o catastrofa sa nu ne calificam"

Meciul dintre Romania si Spania este asteptat cu sufletul la gura de milioane de romani si un rezultat negativ nu intra in discutie. 

Romania va fi tara gazda la Campionatul European din 2020 si ar avea incredibila sansa de a juca acasa in cea mai mare competitie europeana la nivel de echipe nationale. 

Romania va gazdui patru meciuri la turneul final, trei in faza grupelor si unul in optimi.

Anghel Iordanescu considera ca ratarea calificarii ar fi o catastrofa, dar nu ia in calcul aceasta varianta:

"Va fi o catastrofa sa nu ne calificam. Nu uitat ca turneul final se joaca si la Bucuresti. Dar nu vreau sa iau in calcul lucrul acesta si nici macar nu vreau sa ma gandesc la asa ceva, pentru ca putem sa ne calificam", a spus Anghel Iordanescu la Digi.

 

Fostul selectioner a oferit drept exemplu succesul echipei de tineret de la Campionatul European U21:

"Asta e un meci special, e un meci acasa. Avem un adversar de faima, un adversar mare, dar venim dupa un turneu al nationalei de tineret fantastic, iar fanii asteapta acelasi lucru"

 

Anghel Iordanescu este convins ca putem obtine un rezultat favorabil si asta datorita suporterilor care vor umple stadionul si vor face o atmosfera incredibila:

"Cred cu adevarat ca putem obtine un rezultat foarte bun. Este Spania, cu jucatori de milioane, dar la un meci pe Arena Nationala, cu o galerie fantastica, cu o echipa buna cum avem in momentul de fata, cu jucatori cu experienta, talentati si tiner, putem spera la mai mult. Totul depinde de mentalul jucatorilor nostri. Sunt convins ca vor avea o atitudine fantastica, impinsi de la spate de suporteri, dar trebuie sa avem si o partitura tactica, facuta de selectioner", a incheiat Anghel Iordanescu.

 

Meciul Romania - Spania va fi in direct la PRO TV, ora 21:45

VIDEO PROTVPLUS.RO

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a aflat rezultatul testului pentru Covid-19
BRAT