(P) PENNY Market: 5 motive pentru care meciul România – Spania va fi de neuitat

(P) PENNY Market: 5 motive pentru care meciul România – Spania va fi de neuitat

Ziua de joi înseamnă pentru suporterii români meciul din preliminariile EURO 2020, România – Spania.

 

Programul metroului este prelungit, vremea va fi bună, iar PENNY Market – sponsorul tuturor naționalelor de fotbal ale României, pregătește multiple promoții și activări pentru suporterii ce vor susține azi tricolorii.

Vino alături de familie sau prieteni să susții echipa națională și participă la activările pe care PENNY Market le-a pregătit pentru suporterii naționalei. Concursurile cu premii și promoțiile pregătite te așteaptă doar astăzi la Arena Națională.

Împreună pentru momente de relaxare oferite Suporterilor de România!

Cu ocazia meciului de astăzi, PENNY Market pune la dispoziția fanilor o gamă de 8 articole de snacksuri și băuturi răcoritoare la prețul unic de 5 lei/produs în cele 40 de puncte de vânzare din interiorul Arenei Naționale.

Acceptă și tu provocarea! Te așteptăm pe stadion să participi la concursurile pentru SUPORTERI DE ROMÂNIA!

2 echipe, 4 mingi, 45 de secunde și o provocare: șut și gooooooolllll!

Dacă ești dornic să faci mișcare înaintea meciului sau în timpul pauzei, PENNY Market a creat o zonă specială pentru tine pe stadionul Arena Naționalâ denumită Fan Zone, marcată cu ajutorul unui TV screen. Primul concurs se desfășoară la standul „SCORE AT THE WALL” și te provoacă să faci echipă cu un prieten. În 45 de secunde, echipa ta va concura cu un adversar format tot din doi membri, veți avea la dispoziție patru mingi și va trebui să încercați să înscrieți cât mai multe goluri în peretele-poartă PENNY.

Câte mingi intră într-un coș de cumpărături? Răspunsul îl vei afla și tu, dacă intri în joc.

În cadrul celui de-al doilea concurs organizat de PENNY Market, la standul “SCORE AT THE BASKET”, trebuie să șutezi, să nimerești coșul de cumpărături PENNY și poți câștiga pe loc un premiu.

Apasă butonul “Joacă” și vezi pe loc dacă ai câștigat articole de suporter sau vouchere de cumpărături.

O a treia șansă de câștig se află în aceeși zonă de activare, însă, de data aceasta, trebuie să apeși butonul “Joacă” și vei afla pe loc dacă ai câștigat articole de suporter sau vouchere de cumpărături.

Concursuri si promoții și în afara stadionului

PENNY Market a pregătit promoții și în afara stadionului. Clienții care au un card de fidelitate, vor putea beneficia în ziua meciului de discounturi de 30% pentru produsele din categoria Snacks, iar cei care cumpără produse în valoare de minim 40 de lei vor intra automat în tragerea la sorți pentru una dintre cele 10 mingi semnate de jucătorii naționalei României.

PENNY Market este sponsorul oficial al tuturor naționalelor de fotbal ale României! Hai România!FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
LIVE ACUM: Conflictul dintre Dăncilă și Iohannis, la CCR. Judecătorii discută sesizarea Guvernului
BRAT