ROMANIA - SPANIA, JOI PRO TV | Sapunaru nu voia sa se retraga: "In niciun caz nu ma gandeam sa renunt la echipa nationala!" Motivul pentru care a luat decizia

ROMANIA - SPANIA, JOI PRO TV | Sapunaru nu voia sa se retraga: "In niciun caz nu ma gandeam sa renunt la echipa nationala!" Motivul pentru care a luat decizia

Romania - Spania se joaca pe National Arena, joi, de la 21:45, in direct la PRO TV.

Sapunaru a dezvaluit motivul pentru care a decis sa se retraga de la echipa nationala. Fundasul spune ca nu se gandea sa renunte, insa a fost dezamagit de faptul ca nu a primit nici macar un telefon din partea lui Cosmin Contra si nu i s-a explicat de ce nu a fost inclus in lot pentru meciuri cu Spania si Malta.

"In niciun caz nu ma gandeam sa renunt la echipa nationala inainte de aceste meciuri. Dar nu m-a sunat nimeni de la echipa nationala sa imi spuna ceva, sa imi explice de ce nu am fost convocat. Am jucat 36 de meciuri la nationala si de 11 ori am fost capitan. Eu zic ca nu e putin lucru si sunt mandru de asta. Si as mai fi purtat banderola, daca nu se considera ca sunt prea batran. De aceea am luat aceasta decizie. Probabil ca se doreste o intinerire a lotului si chiar ma bucur pentru acesti jucatori de perspectiva care vin la lot", a declarat Sapunaru pentru GazetaSporturilor.

La 35 de ani si 5 luni, Cristian Sapunaru a decis sa isi incheie cariera de jucator la Echipa Nationala. Fundasul are in tricoul Romaniei 36 de meciuri si de 11 ori a purtat banderola de capitan. Cristian Sapunaru a debutat la echipa nationala acum mai bine de 10 ani, in 2008.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Focar de COVID-19 într-o fabrică din Timiș. Este al optulea din acest județ
BRAT