ROMANIA - NORVEGIA, marti, 21:45, LIVE LA PROTV | "Nu am un plan special pentru Odegaard, nici ei nu au pentru jucatorii mei!" Contra se gandeste la o surpriza: "Ar putea fi fundas central!"

Romania - Norvegia se joaca marti seara, ora 21:45, IN DIRECT LA PROTV.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Octombrie 2019, 17:48
Data actualizarii: Luni 14 Octombrie 2019, 19:25

Romania joaca marti seara o partida capitala pentru calificarea la EURO. Echipa lui Contra este obligata sa castige pe Arena Nationala, in fata a 30.000 de copii, pentru a putea continua cursa de calificare.

Contra nici macar nu ia in calcul un rezultat de egalitate, desi o remiza ar scoate definitiv din calcule Norvegia. Selectionerul spune ca are deja in minte cuplul de fundasi centrali, insa la ora meciului ar putea aparea o surpriza: Tosca ar putea fi trimis in centrul apararii.

"Norvegia a facut un meci foarte bun impotriva Spaniei, nu m-a surprins rezultatul de egalitate. Cred ca este un rezultat meritat al lor. Maine ma astept la un meci foarte greu, din toate punctele de vedere. Speram sa facem un meci foarte bun, ne-am antrenat foarte bine, am incredere in jucatorii mei. Echipa Norvegia este puternica, atat fizic, cat si pe faza de atac. King si Odegaard ne pot pune probleme in orice moment, oricarei echipe. Nu am niciun plan special pentru Odegaard, cum cred ca nici antrenorul Norvegiei nu are un plan special pentru jucatorii nostri de calitate.

Niciunul dintre cei trei adversari cu care mai avem de jucat in aceasta grupa nu este unul usor. La niciun meci nu transmit jucatorilor mei sa joace la egal. Accidentarile din Feroe ne-au dat putin planurile peste cap. Jucatorii care au venit de urgenta s-au antrenat foarte bine si am mare incredere in ei. In principiu, m-am hotarat asupra cuplului de fundasi centrali, dar totul depinde de ultimul antrenament. Si Tosca este o varianta de fundas central pentru ca joaca acest post la echipa lui de club",
a declarat Cosmin Contra in cadrul unei conferinte de presa.

Modifică setările cookies