Nationala

Raducioiu i-a raspuns lui Gica Popescu dupa ce fostul capitan al nationalei a zis ca "nu este sanatos la cap": "Nu vreau sa chem avocatul, dar voi fi nevoit sa fac si eu ceva!"

Continua discutiile legate de suspiciunile de blat de la meciul Romania - Spania de la EURO 1996.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Martie 2021, 15:17
Data actualizarii: Joi 11 Martie 2021, 15:22

Totul a plecat de la declaratiile lui Florin Raducioiu conform carora a fostul atacant a simtit ceva suspect pe finalul acelui meci, intrucat apararea Romaniei era foarte dezorganizata si in final Spania a reusit sa inscrie golul victoriei.

Aceste declaratii ale lui Raducioiu au provocat reactii extrem de dure din partea fostilor sai colegi din 'Generatia de Aur'. Pe rand, Ilie Dumitrescu, Basarab Panduru si Gica Popescu au comentat acest subiect, insa declaratiile lui Gica Popescu au l-au deranjat cel mai mult pe Raducioiu.

"Nu cred ca cineva sanatos la cap se poate gandi ca cineva putea face asa ceva la echipa nationala. Apararea o fi fost dezorganizata, dar e normal, nu mai aveam niciun fel de obiectiv. Pai sa spuna Radu, sa spuna oricine, dar sa dovedeasca. Si eu pot spune ca Radu la nu stiu ce meci a facut nu stiu ce. Asa, din vorbe, pot arata cu degetul pe oricine. 

Daca el crede asa ceva, crede foarte gresit. Daca e ceva, sa iasa public sa spuna! Sa spuna ceva, dar nu sa arunci asa, ca i s-a parut lui, i s-a parut ce? Daca ar spune public mai multe, n-as sta o secunda pe ganduri, l-as da in judecata! Sa vina sa dovedeasca!", a spus Gica Popescu la Digi Sport.

Raducioiu nu i-a ramas insa dator fostului capitan al echipei nationale. Fostul fotbalist al Milanului a s-a declarat dezamagit de reactia lui Popescu.

"M-a dezamagit reactia lui. Il apreciez pentru ceea ce a facut in fotbalul romanesc, dar declaratiile lui sunt dure. Eu mi-am exprimat o parere tehnica, n-am spus ca a fost blat, n-am pronuntat numele lui Popescu. Nu mi se pare ca a fost deplasat ce am zis, de fapt, deplasat mi se pare ce a spus el despre mine, ca nu sunt sanatos la cap. 

Nu vreau sa chem avocatul, dar daca nu se opreste, atunci voi face si eu ceva, bineinteles fiindca eu consider ca ar fi putut alege alte cuvinte sa se exprime la adresa mea", a spus Florin Raducioiu la Telekom Sport.

Totusi, Raducioiu a dezvaluit ca este dispus sa se impace cu Popescu si l-a si contactat in acest sens: "Cred ca cel mai bine e sa o incheiem intre patru ochi, motiv pentru care i-am scris un mesaj pe WhatsApp si l-am invitat sa ne vedem la o cafea. Nu mi-a raspuns, desi a vazut mesajul. O sa mai fac un pas, o sa-l si sun, pentru ca vreau sa o lamurim intre noi. Daca imi va raspunde, bine, daca nu o va face, atunci, iarasi bine".

 

CITESTE SI

Modifică setările cookies