VIDEO EXCLUSIV Florin Tene, prezent cu naționala României la EURO 1996: ”În acel moment, puteam juca de la egal la egal cu oricine, dar ce ghinion am avut!”

Florin Tene Dinamo Echipa Nationala emotii europene euro 1996 Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 11:06
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 20:10

Fostul portar de la Dinamo, Steaua și Rapid este invitatul emisiunii Emoții Europene.

Fostul goalkeeper al naționalei Florin Tene, prezent și la Campionatul European din 1996, a fost invitatul emisiunii Emoții Europene, care a putut fi urmărită în direct AICI.

Campion cu Dinamo și câștigător al Cupei cu Steaua, el a jucat și la Rapid, iar ultima dată a fost antrenor de portari la Gaziantep FK, în staff-ul lui Marius Șumudică.

”În acel moment, naționala României putea juca de la egal la egal cu orice națională din lume.

Aveam foarte mare încredere, veneam după turneul final de la Mondialul din America, toți jucau la echipe mari.

Dar ce ghinion am avut la Euro 1996... Am început cu stângul cu Franța, am avut golul acela al lui Dorinel neacordat cu Bulgaria, chiar și la ultimul meci cu Spania”, a spus Tene.

Tricolorii au pierdut atunci pe linie, dar la limită de fiecare dată: 0-1 cu Franța, 0-1 cu Bulgaria, 1-2 cu Spania (cu gol primit pe final).

Emoții Europene, LIVE pe Sport.ro zi de zi, de la ora 11:00

În perioada 29 mai - 13 iunie, cu excepția zilelor de week-end, suporterii vor avea parte de o emisiune specială, care va aduce în prim-plan povești și amintiri deosebite de la Campionatele Europene, ale unor nume importante din fotbalul românesc. 

Timp de o oră, de la 11:00, în exclusivitate pe SPORT.RO și VOYO, un invitat special va vorbi despre momente importante de la turneele finale continentale.


Florin Tene a retrăit Emoții Europene în direct pe SPORT.RO și VOYO pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!