VIDEO EXCLUSIV Reacția lui Florin Răducioiu după ce Spania s-a calificat în marea finală EURO 2024: ”Mi-aș dori să câștige Campionatul European!”

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 00:20
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 00:20

Spania s-a impus în meciul cu Franța, scor 2-1, și s-a calificat în finala EURO 2024. 

Florin Răducioiu: ”Spania merită pe deplin să câștige Campionatul European!”

Prezent în platoul emisiunii Studio EURO 2024, Florin Răducioiu a mărturisit că se bucură pentru succesul Spaniei din meciul cu Franța și speră că echipa pregătită de Luis de la Fuente va câștiga trofeul în marea finală.

Fostul mare fotbalist consideră că Spania a fost cea mai bună echipă prezentă la turneul final și crede că ”Furia Roja” merită să devină campioana Europei.

Sunt extrem de bucuros că Spania s-a calificat în finală, pentru că într-adevăr fotbalul premiază echipa cea mai bună, nu tot timpul, pentru că nu întotdeauna cea mai bună echipă câștigă, dar este corect așa, este cea mai bună echipă, este o echipă extraordinară din punct de vedere al abilității și al tehnicii individuale și colective.

Au reușit să înscrie două goluri în câteva minute, au întors rezultatul prin această abilitate extraordinară care este în ADN-ul acestui popor.

Sunt mare fan al fotbalului spaniol. Acest copil devine cel mai tânăr marcator din istoria turneului final. Bravo lor, Spania este o echipă extraordinară, cu această varietate, aceste execuții extraordinare pe care le au acești jucători. Ce să mai zic, am cuvinte doar la superlativ și evident că mi-aș dori să câștige Campionatul European, pentru că merită pe deplin”, a spus Florin Răducioiu la Studio EURO 2024.

VIDEO Rezumatul meciului Spania - Franța 2-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!