Nationala

FIFA a ALES arbitrii pentru meciurile din martie din preliminariile Campionatului Mondial din 2022! Cine va conduce de la centru meciurile nationalei lui Radoi

Meciurile nationalei Romaniei din preliminariile Campionatului Mondial din 2022 se vad IN DIRECT pe PRO TV si www.sport.ro!


SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Martie 2021, 14:49
Data actualizarii: Joi 11 Martie 2021, 14:50

FIFA a ales brigazile de arbitri care oficiaza meciurile nationalelor din luna martie in preliminariile Campionatului Mondial din 2022. 

Federatia Romana de Fotbal a anuntat pe site-ul oficial numele brigazilor de arbitri alocate meciurilor nationalei lui Mirel Radoi. 

"25 martie: Romania – Macedonia de Nord, ora 21:45 – Arena Nationala (Bucuresti)

O brigada portugheza va conduce partida, avandu-l la centru pe Fabio Jose Costa Verissimo, ajutat de Luis Andre Ferreira Pinto Campos si Bruno Miguel Campos Rodrigues, in calitate de al patrulea oficial fiind delegat Antonio Emanuel Carvalho Nobre.

'Centralul lusitan de 38 de ani a facut parte din brigada care a arbitrat Romania in preliminariile CM 2018, fiind al patrulea oficial la 0-0 in Kazahstan.

28 martie: Romania – Germania, ora 21:45 – Arena Nationala (Bucuresti)

A doua partida va fi oficiata de o brigada franceza, la centru Clement Turpin, arbitri asistenti Nicolas Danos si Cyril Gringore, cu Jerome Brisard al patrulea oficial.

'Centralul' francez de 38 de ani a fost delegat la EURO U19 din 2011 gazduit de Romania, unde a condus partida tricolorilor U19 cu Cehia, 1-3.

31 martie: Armenia – Romania, ora 19:00 – Stadion Republican Vazgen Sargsyan (Erevan)

La partida din deplasare pe care o vom disputa in aceasta luna avem o brigada din Letonia, condusa de Andris Treimanis, ajutat de Haralds Gudermanis si Aleksejs Spasjonnikovs, iar Vitalikj Spasjonnikovs in calitate de al patrulea oficial.

Singurul contact al 'centralului' de 35 de ani cu nationalele noastre dateaza din 2019 cand, la EURO U21, a fost al patrulea oficial la semifinala Germania – Romania 4-2", se arata in anuntul FRF. 

Romania - Macedonia de Nord se vede IN DIRECT pe PRO TV si www.sport.ro, joi, 25 martie de la 21:45! 

Modifică setările cookies