Nationala

Rădoi, criticat după ce l-a interzis pe Ronaldo Deaconu la națională: „Ai rupt orice relație!”

Ronaldo Deaconu a dezvăluit ce i-a spus Mirel Rădoi în timpul Jocurilor Olimpice. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 10:35
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 10:44

Ronaldo Deaconu (24 ani) este omul etapei a 12-a din Liga 1. Mijlocașul Mediașului a marcat două goluri excepționale în doar un minut în meciul cu Dinamo, 2-1. Însă, aceasta nu este prima dată când jucătorul lui Ilie Poenaru dovedește că are niște execuții fenomenale. 

Prestațiile lui Deaconu l-au convins pe Mirel Rădoi să îl convoace la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vara acestui an. Doar că jucătorul Gazului a prins doar 12 minute, în meciul cu Noua Zeelandă, 0-0, selecționerul invocând că nu este pregătit fizic. 

Doar că Mirel Rădoi a fost contrazis de fanii Mediașului, care au postat pe Facebook parametrii lui Deaconu de la antrenament, unde reieșea că este unul dintre cei mai pregătiți jucători din lot. Acest lucru l-a deranjat pe Rădoi, care i-a comunicat fotbalistului că nu va mai ajunge la echipa națională, după cum a declarat Deaconu. 

Helmut Duckadam îi reproșează selecționerul modul în care s-a comportat cu mijlocașul echipei din Mediaș și susține că Rădoi nu obișnuia să aibă astfel de reacții în trecut. 

Duckadam: „Eu nu așa l-am cunoscut pe Rădoi”

Sigur, Deaconu poate a greșit puțin și era frustrat că a jucat puțin, cu toate că nu mai vorbește nimeni că echipa de la Jocurile Olimpice a fost lamentabilă. Au avut un lot complet, și l-au ales din campionatul României, de unde au putut, au jucat cu Noua Zeelandă, haideți să fim serioși acum. Au fost câțiva jucători care n-au fost luați și meritau să fie luați.

Poate că l-a deranjat acest lucru pe Rădoi, dar nu cred că poți să-i spui unui jucător că nu îl chemi. Atunci ai rupt orice relație. Nu poți să-i spui, chiar dacă ești supărat. Eu nu așa l-am cunoscut așa pe Rădoi, ranchiunos, dar probabil că s-a mai schimbat și el.

Înseamnă că toți antrenorii ăștia mari de la Real Madrid, Barcelona, PSG ar trebui să... câți jucători din echipa lor nu le cer demisia? Îi dă afară pe antrenori și apare în presă, nu pe la colțuri”, a declarat Duckadam la digisport

Modifică setările cookies