Rădoi, criticat pentru cum face selecția la națională:„Darius Olaru, un instalator care a primit liber pentru meci!”

Ultimele decizii luate de Mirel Rădoi la națională au stârnit revolta jurnalistului Mihai Mironică.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 11:07
Data actualizarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 11:30

Moderatorul emisiunii „Ora exactă în sport” l-a criticat vehement pe selecționerul Mirel Rădoi pentru decizia acestuia de a-l convoca la națională pe Darius Olaru (FSCB) în detrimentul lui Ronaldo Deaconu (Gaz Metan Mediaș), care arată o formă fotbalistică foarte bună.

„Dacă Ronaldo Deaconu, la echipa nașului (Gigi Becali) sau la echipa celuilalt naș, de la Constanța, dădea astfel de goluri și făcea astfel de meciuri, o convocare tot primea.

Am văzut că la națională sunt convocați patru portari la o acțiune cu două meciuri. Pe Ronaldo Deaconu puteau să-l ia al 29-lea jucător în lot dacă tot se iau patru portari.

Eu așa zic, că dacă era de la echipa nașului, că așa auzim mereu, `nașu' face, nașu' drege`, așa îl numește pe patronul de la FCSB.

Darius Olaru a fost titular în meci oficial, luna trecută, în echipa națională de seniori a României. Nu a ieșit deloc în evidență. Părea că e direct din Liechtenstein. Părea că e un instalator care a primit liber ca să vină la meci, cum li se întâmplă fotbaliștilor din Liechtenstein.

Olaru este jucător foarte util pentru națională, pentru că Gigi Becali încearcă să obțină niște multe milioane pe el, de aia este foarte util. Dacă Darius Olaru dădea cele două goluri marcate de Deaconu, acum eram anunțați deja că Real Madrid, Atletico Madrid, Chelsea fac coadă la palat în acest moment”, și-a încheiat Mihai Mironică tirada.

Modifică setările cookies