"Sunt trei variante posibile. Ar putea fi o problemă". Cine este considerat înlocuitorul ideal pentru Mirel Rădoi 

România s-a impus cu Armenia, scor 1-0, victorie care i-a dat posibilitatea să urce pe locul 2 în grupa J din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 11:40
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 11:53

La finalul partidei cu Armenia, Mirel Rădoi a făcut un anunț neașteptat, declarând la conferința de presă că după ultimele două meciuri din grupă se va despărți de echipa națională. 

Subiectul a fost intens discutat în ultimele zile, iar Helmuth Duckadam a vorbit despre variantele de antrenori cu care ar putea fi înlocuit Mirel Rădoi, unul dintre aspectele importante fiind relația acestora cu oficialii Federației. 

"A fost un anunț surprinzător. Faptul că pleacă, nu cred că se va mai răzgândi. Fiecare antrenor ține și la CV-ul lui. A avut acea ratare la baraj, probabil că își dă și el seama că șansele de calificare la Mondial sunt foarte mici. Nu e ok ca un antrenor tânăr să aibă în CV două ratări la baraj. Faptul că ai reușit performanța de a te clasa pe locul doi și a juca la baraj dă bine pentru el.

Federația ar trebui să regândească aceste contracte de la naționale. Cred că viitorul antrenor al echipei trebuie să fie unul cu experiență, care să nu mai aibă nevoie de acel plus în CV. Sunt trei: Olăroiu, Hagi și Boloni. Pițurcă poate ar fi primul pe listă, dar nu știu care e relația lui cu Burleanu. Aceasta ar putea fi o problemă. Dacă președintele Federației nu te vrea, nu merge treaba. Pe oricine ar alege, ar fi un plus.", a declarat Helmuth Duckadam la PRO X

Modifică setările cookies