Liga 1

Cum a explicat Ronaldo Deaconu cele două reușite spectaculoase cu Dinamo. Ce face jucătorul în timpul liber

Gaz Metan Mediaș s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Dinamo, reușind o victorie importantă în economia locului din clasament.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 16:50
Data actualizarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 16:55

Cele două goluri ale medieșenilor au fost marcate de Ronaldo Deaconu (24 de ani), ambele reușite fiind spectaculoase. 

După primul gol, jucătorul de la Mediaș a avut o reacție puternică îndreptată spre cineva din tribună, iar acesta a explicat care a fost motivul pentru care a făcut așa. 

"O singură persoană m-a deranjat. Primul gol a fost pentru el, aşa, ca să-i închid un pic gura. Da, de la încălzire a început. S-a luat de mine de la încălzire şi a continuat tot meciul. Omul este din staff-ul meu personal. 

Suporterii de la Mediaş mă iubesc şi eu îi iubesc pe ei. Dar era din staff-ul meu, nu ...

Am şi eu un mic staff. Pe oriunde pe unde am fost, la orice echipă la care mă duc îmi place să-mi găsesc repede doi, trei portari, câţiva jucători care să vină să mă ajute, să pot să mă antrenez cu ei. Aseară a fost cineva din staff, unul dintre antrenorii cu care lucrez

E greu să excelez în fotbal doar cu antrenamentele de la echipă, unde se lucrează foarte mult tactic, ceea ce e şi normal, studierea adversarului şi pe partea asta de individualizare nu rămâne foarte mult loc, aşa că încerc să fac un pic extra", a explicat Ronaldo Deaconu la DigiSport. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies