Numirea lui Adrian Mutu ca selectioner la tineret i-a surprins pe fostii colegi! "Trebuie sa asteptam meciurile si sa vedem."

Numirea lui Adrian Mutu ca selectioner la tineret i-a surprins pe fostii colegi! "Trebuie sa asteptam meciurile si sa vedem."

Adrian Mutu este selectioner al reprezentativei de tineret si fostii colegi vor sa vada daca acesta va reusi anumite performante.

 

Dorinel Munteanu, cel mai selectionat jucator din istoria natioanlei, a fost putin surprins de decizia Federatiei de a-l numi pe Adrian Mutu ca selectioner la U21.

"La Adrian nu ma asteptam, dar probabil ca Federatia nu a avut alt antrenor.", a  spus Dorinel pentru telekomsport. Mirel Radoi a fost fostul antrenor la U21, dar el a preluat echipa mare si asteapta barajul cu Islanda pentru calificarea la EURO 2021.

Dorinel Munteanu a vorbit si despre numirea lui Radoi la echipa mare. "Mirel a avut o evolutie foarte buna cu tineretul, in vara, toata lumea s-a gandit la el. Problema este, din punctul meu de vedere, daca poate sa se acomodeze cu aceasta responsabilitate. Echipa U21 nu este nationala mare. Asa ca trebuie sa asteptam meciurile si sa vedem. Poate are nevoie de putina sansa.", a adaugat Dorinel.

Dorinel Munteanu (51 de ani) este antrenor la CSM Resita din 2019 si a mai antrenat echipe precum FCSB, CFR Cluj, Dinamo, Universitatea Cluj sau FC Arges.

VIDEO PROTVPLUS.RO

America fierbe. Polițist atacat cu un cuțit, proteste masive și ceremonii de comemorare a lui George Floyd
BRAT