Nationala joaca doar pe muzica lui Contra! Faza care nu s-a vazut la TV: "Baaai, du-te, ba, si spune-i sa opreasca muzica aia". Ce l-a enervat pe selectioner

Romania a invins cu 3-0 Lituania, iar marti va intalni Muntenegru, la Podgorica. Pentru a incheia grupa de Nations League pe primul loc, e necesar si ca Serbia sa piarda cu Lituania.

Romania s-a impus la scor in fata Lituaniei, cu golurile marcate de George Puscas, Claudiu Keseru si Nicusor Stanciu. Echipa nationala a aratat foarte bine si le da tuturor motive pentru a crede intr-o calificare la EURO 2020. Marti, Romania va intalni Muntenegru, la Podgorica, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV.

Nationala joaca doar pe muzica lui Cosmin Contra. Selectionerul a fost protagonist al unui moment interesant inaintea partidei cu Lituania. El le-a cerut oamenilor de la Federatie si administratorilor de pe Ilie Oana sa opreasca muzica atunci cand jucatorii au iesit la incalzire. Selectionerul a argumentat ca nu se putea intelege cu Stanciu & Co si nu putea da ultimele indicatii.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT