Adrian Mutu Echipa Nationala de Fotbal Federatia Romana de Fotbal Mihai Stoica Nationala

Mutu, susținut de Mihai Stoica în cursa pentru postul de selecționer, acolo unde 'candidează' și Iordănescu jr.: „Nu are contracandidat!”

Federația Română de Fotbal continuă căutările pentru postul de selecționer al echipei naționale. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 09:18
Data actualizarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 09:19

Răzvan Burleanu a contactat până în prezent nume reprezentative din fotbalul românesc pentru a prelua banca naționalei. Refuzat de Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, președintele Federației nu pare să mai aibă multe opțiuni, iar principal favorit pentru preluarea postului este văzut fostul selecționer de la tineret, Adrian Mutu. 

Ideea numirii lui Mutu a fost contestată vehement de nume importante din fotbal, principalul argument fiind lipsa experienței acestuia pentru a prelua echipa națională a României. Cu toate astea, Mihai Stoica, managerul FCSB-ului, s-a arătat impresionat de munca depusă de fostul atacant la naționala U21. 

Mihai Stoica: „Îmi place cum vede fotbalul!”

„Poate m-aş înscrie şi eu în trupa celor care contestă vehement, dar eu am vorbit mult cu Mutu în ultima vreme, de când a fost numit la U21. Îmi place cum vede fotbalul, cum gândeşte, mi-a spus dinainte ce vrea de la fotbaliştii care vin de la noi, mi-a plăcut cum a gândit şi în general îmi place.

Sigur, CV-ul nu-l recomandă deloc. Poate i-ar mai trebui experienţă, dar am văzut lista din comisia tehnică... Bine, sunt nişte nume în comisia tehnică, un nume nu-l ştiu, iar alţii... Nu-i recomandă să facă parte din comisia tehnică”, a declarat managerul roș-albaștrilor pentru Telekom Sport. 

Mutu, susținut de Mihai Stoica: „Nu are contracandidat!” 

Totodată, oficialul vicecampioanei României a ținut să puncteze că fostul selecționer de la tineret nu ar avea contracandidat, în ciuda faptului că pe lista Federației se află și fostul antrenor de la FCSB, Edward Iordănescu. Mihai Stoica a declarat că îl susține pe Mutu în cazul în care este ales. 

„Nu văd că Mutu ar putea avea vreun contracandidat cu... Sunt cei vechi, dar nu ştiu dacă trebuie să ne întoarcem la aceleaşi nume. Poate e bine, poate nu. Dacă va fi Mutu, în mine are un om care-l susţine. Multă lume a zis că a dat chix la Craiova, dar echipa juca. 

Am zis că nu-l recomandă ca selecţioner. Au mai fost selecţioneri numiţi pe la naţionale notabile, doar că au fost mari jucători. Mutu a fost un mare jucător, nimeni nu poate spune că nu”, a adăugat Mihai Stoica. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!