Adrian Mutu Ciprian Marica Nationala Adrian Mutu

EXCLUSIV ”New Mutu”. ”Briliantul” și-a impresionat un fost coleg: ”Băi, nu mi-am putut imagina că o să te schimbi așa”

Adrian Mutu a avut deja două experiențe ca antrenor la nivel de seniori, la FC Voluntari și FCU Craiova. ”Briliantul” a mai pregătit și naționala U21 și o grupă de juniori din cadrul clubului Al-Wahda.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 11:58
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 13:16

S-a zvonit că Mutu ar fi ”în cărți” pentru preluarea postului de selecționer, lăsat liber de Mirel Rădoi. Ciprian Marica, fostul său coleg din atacul echipei naționale, spune că Mutu s-a schimbat mult de când s-a apucat de antrenorat.

Poveste fascinantă istorisită de Marica, la Ora Exactă în Sport 

„Adi Mutu e schimbat 100%, nu mi-l puteam imagina pe Mutu de astăzi, i-am spus-o și lui personal ”Băi, nu mi-am putut imagina că puteai să te schimbi în așa hal”. Și mi-a spus ”Băi, ce vrei, sunt antrenor”. Nu-l știam așa și nu l-am cunoscut așa. 

Școala asta de antrenori le face ceva. Avea o anumită personalitate când era jucător. Poate că și vârsta te schimbă, nu știu, poate așa o să fiu și eu, sau poate o să fac școala de antrenori și mă schimb”, a spus Ciprian Marica, la Ora Exactă în Sport.

  • În cele 11 meciuri de Liga 1 strânse la FCU Craiova, Mutu a înregistrat trei victorii, trei remize și șase înfrângeri, la care se adaugă un succes în Cupa României.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!