Nationala

”New Mutu”. ”Briliantul” și-a impresionat un fost coleg: ”Băi, nu mi-am putut imagina că o să te schimbi așa”

Adrian Mutu a avut deja două experiențe ca antrenor la nivel de seniori, la FC Voluntari și FCU Craiova. ”Briliantul” a mai pregătit și naționala U21 și o grupă de juniori din cadrul clubului Al-Wahda.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 11:58
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 13:16

S-a zvonit că Mutu ar fi ”în cărți” pentru preluarea postului de selecționer, lăsat liber de Mirel Rădoi. Ciprian Marica, fostul său coleg din atacul echipei naționale, spune că Mutu s-a schimbat mult de când s-a apucat de antrenorat.

Poveste fascinantă istorisită de Marica, la Ora Exactă în Sport 

„Adi Mutu e schimbat 100%, nu mi-l puteam imagina pe Mutu de astăzi, i-am spus-o și lui personal ”Băi, nu mi-am putut imagina că puteai să te schimbi în așa hal”. Și mi-a spus ”Băi, ce vrei, sunt antrenor”. Nu-l știam așa și nu l-am cunoscut așa. 

Școala asta de antrenori le face ceva. Avea o anumită personalitate când era jucător. Poate că și vârsta te schimbă, nu știu, poate așa o să fiu și eu, sau poate o să fac școala de antrenori și mă schimb”, a spus Ciprian Marica, la Ora Exactă în Sport.

  • În cele 11 meciuri de Liga 1 strânse la FCU Craiova, Mutu a înregistrat trei victorii, trei remize și șase înfrângeri, la care se adaugă un succes în Cupa României.
Modifică setările cookies