Florin Prunea Adrian Mutu MIhai Stoichita Romania Nationala

EXCLUSIV Ironii pe tema ”Mutu la națională”: ”E pe placul lui Stoichiță. S-a văzut și atunci când i-a umplut frigiderul că-l iubește”

Dan Petrescu a ales să refuze preluarea postului de selecționer al României, după ce a fost convins de conducerea lui CFR Cluj să rămână în Gruia.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 15:29
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 15:33

Acum, FRF va trebui să întocmească o listă cu posibili selecționeri, iar unul dintre favoriții pentru acest post este Adrian Mutu (42 de ani). Florin Prunea l-a lăudat, mai în glumă, mai în serios, pe cel poreclit ”Briliantul” și spune că acesta este pe placul lui Mihai Stoichiță.

Prunea: ”Mutu e pe placul lui Stoichiță”

„Mutu, cred, până la urmă. Nu-l văd pe Edi Iordănescu, e un antrenor cu performanțe și cu nume. E un om care, știm foarte bine, unde se duce vrea ca totul să fie clar. Mai degrabă Mutu, e pe placul domnului Stoichiță. 

Nu sunt probleme, ați văzut la conferința de presă, atunci, când i-a umplut frigiderul, că-l și iubește, îl respectă. Da! Cred că Adi va fi. E un antrenor din noul val, un antrenor tânăr”, a spus Prunea, la Ora Exactă în Sport.

Fostul portar face referire la un episod petrecut după un meci al naționalei U21, când Adrian Mutu nu a putut sta pe bancă, după ce a luat contact cu câțiva jucători infectați cu COVID-19.

Locul său a fost luat de Mihai Stochiță în acel meci, cu Malta, câștigat cu 4-1. Directorul tehnic al FRF s-a prezentat și la conferința de presă și, înainte de a da declarații, a fost filmat în timp ce îl înjura pe Adi Mutu. Mai târziu, Stoichiță și-a cerut scuze public pentru acel episod.

„Doresc să îmi cer scuze public pentru reacţia mea dinaintea conferinţei de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecţionerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu ştiam că microfoanele sunt pornite.

Acest lucru nu reprezintă însă o scuză, realizez că nu era momentul potrivit pentru un astfel de episod. Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecţionatei de tineret a României. El o ştie, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacţia pe care am avut-o”, spunea atunci Stoichiță.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!