Adrian Mutu Razvan Burleanu Romania Nationala

”Briliantul” e favorit! Ce salariu va avea Adrian Mutu la echipa națională

Adrian Mutu (42 de ani) este favorit pentru a prelua banca tehnică a echipei naționale, după ce Dan Petrescu ar fi decis să rămână la CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 17:24
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2021, 17:29

Astfel, FRF va trebui să întocmească o listă cu posibilii înlocuitori, așa cum a dezvăluit și Răzvan Burleanu, la ultima conferință de presă. 

"Acestea au fost recomandările Comisiei Tehnice (n.r Hagi, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu). Dacă Dan Petrescu nu va deveni selecționerul echipei naționale pe 20 decembrie, atunci vom convoca o nouă ședință de Comisie Tehnică, în care vom avea o altă listă de nume considerate potrivite pentru acest mandat de selecționer. 

Ce salariu va avea Mutu la echipa națională

În următorii doi-trei ani, această generație de jucători ar trebui să atingă vârful de performanță. Noi, ca fotbal, am ars câteva generații”, a spus Răzvan Burleanu. 

Sunt tot mai multe voci care spun că Adrian Mutu va fi următorul selecționer al României, iar FRF pare să-i fi pregătit deja o ofertă, cu un salariu de 10.000 de euro, mult mai mic față de cel al lui Mirel Rădoi, care câștiga 25.000 de euro pe lună la națională, notează playsport.ro.

În cele 11 meciuri de Liga 1 strânse la FCU Craiova, Mutu a înregistrat trei victorii, trei remize și șase înfrângeri, la care se adaugă un succes în Cupa României.

Adrian Mutu a mai antrenat FC Voluntari, în 2018, și grupa U21 a celor de la Al Wahda. Acesta are o relație bună cu cei din cadrul FRF, unde a fost selecționer la naționala U21.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!