GALERIE FOTO "Cei trei magnifici!". Fetele lui Adrian Mutu, imagini spectaculoase alături de micuțul Tiago în vacanța din Dominicană 

Adrian Mutu copii Adrian Mutu Republica Dominicana Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 09:14
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 09:42

Adrian Mutu a lăsat deoparte discuțiile despre echipa națională și viitorul său profesional și a plecat în Republica Dominicană.

Împreună cu familia, antrenorul român a plecat în vacanță, profitând de superba locație pentru a se relaxa, dar și pentru a petrece timp alături pe cele două fete pe care le are din căsnicia cu Consuelo. 

Adriana (15 ani) și Maya (13 ani) locuiesc în Republica Dominicană, alături de mama lor și fosta soție a lui Adrian Mutu, Consuelo Matos. Fiul cel mic al tehncianului, Tiago (4 ani), a profitat din plin de această întâlnire și s-a distrat alături de fete, dovadă fiind și fotografiile postate pe contul de Instagram.

Recent, Adrian Mutu a vorbit despre durerea care apasă pe umerii săi. Nu își poate vedea fetele foarte des, pentru că locuiesc pe alt continent.

„E un pic trist să ai fată pe alt continent și să nu poți ține legătura fizic. E mai mult decât trist. E foarte trist! Bineînțeles că îmi lipesc. Vineri voi pleca în Republica Dominicană pentru a-mi vedea fetele.

Dar asta e viața. Au fost anumite alegeri pe care eu și mama lor le-am făcut. Trebuie să trăim cu asta și să gestionăm situația cât mai bine posibil. Până acum, lucrurile merg bine”, a declarat Adrian Mutu înainte de plecare, potrivit GSP.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!