Mirel Radoi, ALL IN in toate meciurile nationalei! Selectionerul Romaniei nu se teme de calendarul DE FOC al 'tricolorilor'

Mirel Radoi Islanda Romania Nationala Mirel Radoi, ALL IN in toate meciurile nationalei! Selectionerul Romaniei nu se teme de calendarul DE FOC al 'tricolorilor'
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Iunie 2020, 19:09
Data actualizarii: Miercuri 24 Iunie 2020, 19:09

UEFA a reprogramat meciurile din playoff-urile pentru EURO 2020, dar si cele din noua editie a Ligii Natiunilor, iar nationala Romaniei are un program de foc. 

Mirel Radoi va debuta pe banca nationalei Romaniei pe 4 septembrie, in meciul cu Irlanda de Nord din Liga Natiunilor, insa cea mai 'de foc' perioada va fi in luna octombrie, cand 'tricolorii' vor juca 3 meciuri intr-o saptamana. 

Desi obiectivul principal este calificarea la EURO 2020, selectionerul afirma ca nu va trata 'relaxat' meciurile din Liga Natiunilor, iar importanta acestora va fi in egala masura ca cel cu Islanda. 

"Austria si Norvegia au prima sansa, urmand sa ne batem cu Irlanda de Nord pentru ce ramane. Chiar daca vom pierde, ne trebuie meciuri puternice pentru ca jucatorii de la tineret care vor veni, au nevoie de meciuri puternice, pentru ca in urmatorii doi ani sa devina jucatori de baza! 

Primele doua meciuri nu vor fi folosite ca antrenament pentru meciul cu Islanda. Nu voi folosi meciurile ca antrenament, imi asum asta.

Am putea pierde la scor primele doua meciuri, putem sa ne punem problema, va mai fi Radoi selectionerul nationalei? Poate nationala sa se bata cu Islanda?", a declarat Mirel Radoi la Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!