Un antrenor din Liga 1 vrea sa ajunga la nationala! "Vreau sa progresez! Visez la echipa nationala! M-am gandit tot timpul!"

Un antrenor din Liga 1 vrea sa ajunga la nationala! "Vreau sa progresez! Visez la echipa nationala! M-am gandit tot timpul!"

A fost secund, iar acum viseaza sa ajunga in postura de selectioner. 

Viorel Moldovan a declarat pentru Telekom Sport ca asteapta un semn din partea Federatiei Romane de Fotbal. Fostul antrenor al echipei de tineret a Romaniei a spus ca nu ar fi refuzat sa faca pasul catre nationala daca ar fi fost contactat. 

"M-am gandit tot timpul. Visam. Visam, de ce sa nu visez? Acum, nu neaparat trebuie sa te cheme. Visezi, normal ca-ti propui obiective, eu ma gandesc la multe lucruri. Vreau sa progresez, vreau sa ajung mai sus", a declarat Moldovan. 

In ceea ce ii priveste pe Adrian Mutu si Mirel Radoi, actualii antrenori ai nationalelor de tineret si de seniori ale Romaniei, tehnicianul Chindiei Targoviste a spus ca are incredere in ei.

"Ambii stiu fotbal, au fost jucatori la nivel foarte inalt. Mirel a avut un parcurs interesant cu nationala Under 21, dar sa scoatem in evidenta ca acea nationala a fost formata de Isaila si a avut o generatie foarte, foarte buna. Radoi are si mentori buni pe langa el si ma refer aici la Cosmin Olaroiu, de la care a invatat foarte mult, un antrenor foarte bun."

Viorel Moldovan a fost antrenor al nationalei U21 a Romaniei in 2014, iar apoi, in mandatul lui Christoph Daum, a fost antrenor secund al nationalei de seniori. In trecut el a mai pregatit echipele FC Vaslui, FC Brasov, Sportul Studentesc, Rapid Bucuresti si Auxerre, fiind la Chindia Targoviste din 2018. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies