Marca anunta un transfer URIAS pentru Ianis Hagi dupa EURO 2019

Ianis Hagi EURO 2019 EURO U21 Romania U21 Sevilla Nationala Marca anunta un transfer URIAS pentru Ianis Hagi dupa EURO 2019
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2019, 11:58
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2019, 12:08

Ianis Hagi a impresionat la EURO 2019, cu doua reusite pentru Romania U21.

Cota lui Ianis Hagi a explodat in ultima perioada, iar tanarul mijlocas e favorit acum sa devina protagonistul unui transfer spectaculos la finalul EURO U21. Ianis e monitorizat de mai multi scouteri in Italia, iar acestia au scris rapoarte favorabile dupa ce l-au vazut contra Croatiei si Angliei. Marca anunta ca exista deja o mare favorita pentru transferul lui Ianis Hagi.
 

Marca: Sevilla, favorita sa-l transfere pe Ianis Hagi!

  • Marca anunta un transfer URIAS pentru Ianis Hagi dupa EURO 2019

Gica Hagi a anuntat ca Ianis va parasi Viitorul in aceasta vara, insa doar dupa finalul EURO U21. Romania intalneste diseara Franta si are sanse mari sa joace semifinala joi seara si sa se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Marca sustine ca Sevilla a devenit favorita certa pentru transferul lui Ianis Hagi, dupa ce spaniolii au fost impresionati de forma aratata de tanarul jucator. "Ianis Hagi joaca pe o pozitie similara cu tatalui sau si pare la fel de talentat din punct de vedere tehnic", scrie Marca.
 

Cosmin Contra l-a sfatuit sa mearga la Sevilla

 

Selectionerul Cosmin Contra l-a sfatuit pe Ianis Hagi sa plece la Sevilla in aceasta vara. Clubul spaniol e recunoscut pentru modul in care descopera talente, pe care le creste si le vinde apoi pe sume uriase la cele mai mari cluburi europene.

"I-am zis sa mearga la Sevilla pentru ca se va descurca bine acolo. Fotbalul spaniol e ideal pentru fotbalistii romani, o sa vedem daca imi va asculta sfatul"
, a spus Contra recent.

Hagi a marcat 14 goluri pentru Viitorul in sezonul trecut, iar la EURO U21 a lovit deja de doua ori in doua meciuri pentru nationala Romaniei. 

6 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi in acest moment pe transfermarkt.de

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!