Florin Prunea desfiinteaza un oficial FRF dupa infrangerea umilitoare in fata Norvegiei: "Ma crucesc cand aud cate prostii face omul asta"

Florin Prunea desfiinteaza un oficial FRF dupa infrangerea umilitoare in fata Norvegiei: "Ma crucesc cand aud cate prostii face omul asta"

Romania a fost invinsa de Norvegia cu 0-4 in Liga Natiunilor. 

Florin Prunea a rabufnit dupa aceasta umilinta si a declarat ca Romania trebuia sa incasese mult mai multe goluri. Singurul remarcat al fostului oficial de la Dinamo a fost Ciprian Tatarusanu, despre care a spus ca e cel mai bun jucator al echipei de 3 ani de zile. De asemenea, fostul portar roman a aruncat cu sageti catre Mihai Stoichita, presedintele Comisiei Tehnice a Federatiei Romane de Fotbal.

"Imi pare foarte rau, dar trebuie sa incep la fel ca nea’ Cornel. Foarte groaznic! Ce a fost in seara asta e un rezultat mincinos. Rezultatul corect trebuia sa fie 10-0. Si nu stiu pentru a cata oara cel mai bun jucator este Tatarusanu. De trei ani, Tatarusanu apara meci de meci si e eroul echipei nationale. E groaznic la ce asistam.

Selectiile la echipele nationale. Ar fi prea mult ca la echipa nationala a Romaniei sa se faca selectia in functie de interese. Dar eu pot sa va confirm si au fost oameni si din Federatia Romana de Fotbal, si din tara, si voi, presa, care stiu clar persoana care se ocupa de convocarile la echipa nationala. Aceasta persoana se cheama Mihai Stoichita. Mie mi-e greu sa cred, l-am avut antrenor. Cand aud cate prostii face omul acesta in Federatia Romana de Fotbal, ma crucesc", a declarat Florin Prunea pentru TelekomSport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cinci ani de la tragedia din Colectiv. 65 de morți, suferință pe viață pentru sute de oameni și nicio schimbare
BRAT

Modifică setările cookies