"Burleanu sau Mircea Sandu?" Rădoi, antrenorul care a ratat barajul CM, reacție categorică, dar a vorbit și despre Stoichiță

Burleanu Mircea Sandu radoi stoichita Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 08:36
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 08:52

Mirel Rădoi a ratat cu naționala accererea în barajul pentru CM din Qatar.

Prima reprezentativă s-a clasat pe locul al treilea în Grupa J a preliminariilor pentru CM 2022, după Germania (direct la CM) și Macedonia de Nord (locul 2 - a prins locul de play-off).

Tricolorii au avut o evoluție modestă și au depins de rezultatele din ultima etapă după ce n-au reușit să învingă Islanda pe stadionul Steaua. 

Lui Rădoi i s-a terminat contractul cu FRF pe 30 noiembrie, iar în prezent șefii de la Casa Fotbalului sunt refuzați de oamenii pe care îi doresc pe banca tricolorilor, astfel că naționala nu are selecționer.

Întrebat despre cum a relaționat cu Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, și cu Burleanu, omul care conduce forul de la noi, Rădoi și-a manifestat aprecierea pentru oficialul care l-a învins la ultimele alegeri pe Ionuț Lupescu, component al Generației de Aur.

„Prin ce o să spun, îmi voi lua bobârnace de la foarte multă lume. Ca om, Răzvan Burleanu este unul dintre cei mai deștepți oameni pe care i-am întâlnit în viața mea. În privința președintelui Burleanu, nu am avut nicio problemă cu el.

Dacă am avut vreo doleanță, mi-a arătat că cel puțin încearcă ca lucrurile să se întâmple cum am cerut eu. Sunt sigur că dacă a fost așa cu mine, la fel a fost și cu ceilalți antrenori. 

Dacă lui nea Mihai (n.r. - Stoichiță, directorul tehnic) îi mai pot găsi câte o «chichiță», relația cu președintele, cel puțin din partea mea, a fost excelentă. Chiar și când ne-am întâlnit să discutăm pentru o nouă colaborare, mi-a înțeles foarte bine punctele de vedere. Pentru lucrul ăsta îl apreciez.

Eu l-am prins și pe Mircea Sandu. Nu vreau să vorbesc de nimeni de rău, dar nu se poate compara! Nu există comparație”, a spus Mirel Rădoi, potrivit Telekom Sport.

Mirel Rădoi nu are în prezent niciun contract deși s-au tot vehiculat câteva variante pentru antrenorul care n-a reușit să ducă România în play-off-ul pentru CM 2022.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!